Google Chrome

UPDATE:
Het is sinds september NIET meer mogelijk om de plugin te installeren op Google Chrome. Wij adviseren u gebruik te maken van internet exlprorer (geen edge) webbrowser!

Door een update van Windows is het sinds 19 april niet meer mogelijk om de plug-in activeren voor uw HikVision camerasysteem op google Chrome. Volg onderstaande stappen om dit probleem op te lossen:

Stap 1: Open google Chrome
Stap 3: Klik op inschakelen bij ‘NPAPI inschakelen’
Stap 4: Klik op Nu opnieuw opstarten onderaan in beeld
Als u bent ingelogd kan het zijn dat u de plug-in opnieuw moet accepteren. Dit kan rechtsboven in beeld door op het Puzzelstukje met een rood kruisje te klikken en Toestaan.
Nu zou alles weer moeten werken.

Google Chrome