Aanbieding

Jablotron JA-190PL Multifunctionele installatie behuizing

JA-190PL Multifunctionele installatie behuizing

De Jablotron JA-190PL Multifunctionele installatie behuizing kan voor verschillende modules van het JA-100 systeem gebruikt worden.

Aanbieding

Jablotron JA-110Z-C BUS aansluitmodule

JA-110Z-C BUS aansluitmodule

De Jablotron JA-110Z-C BUS aansluitmodule is ontworpen om BUS draden samen te voegen in het JA-100 systeem en kan in de JA-190PL behuizing geïnstalleerd worden.

Aanbieding

Jablotron JA-110Z-B BUS aansluitmodule

JA-110Z-B BUS aansluitmodule

De Jablotron JA-110Z-B BUS aansluitmodule is ontworpen om BUS draden samen te voegen in het JA-100 systeem en kan in de JA-190PL behuizing geïnstalleerd worden.

Aanbieding

Jablotron JA-111I Universele LED indicator RGB

JA-111I Universele LED indicator RGB

De Jablotron JA-111I Universele LED indicator RGB duidt activatie van een zone (SET) of van een PG uitgang (1-32) aan door een meerkleurige LED (rood, groen, blauw en geel).

Aanbieding

Jablotron JA-194PL Montagebox groot

JA-194PL Montagebox groot

Een extra grote uitvoering van de installatiedoos voor Jablotron-modules, uitgerust met een voorste en een achterste sabotageschakelaar. Geschikt voor ingangs- en uitgangsmodules, knooppunten etc.

Aanbieding

Jablotron JA-110I BUS sectie / uitgang PG activatie indicator

JA-110I BUS sectie / uitgang PG activatie indicator

De Jablotron JA-110I BUS sectie / uitgang PG activatie indicator duidt activatie van een zone (SET) of van een PG uitgang (1-32) aan door een rode LED.
Het is verbonden met de centrale door middel van een BUS.

Aanbieding

Jablotron JA-110T BUS kortsluiting isolatie module

JA-110T BUS kortsluiting isolatie module

De Jablotron JA-110T BUS kortsluiting isolatie module is ontworpen om onbeschermde delen van de BUS bedrading te scheiden en te beschermen. Het is gevoed door middel van de BUS van de centrale.

Aanbieding

Jablotron JA-110Z Aansluitmodule

JA-110Z Aansluitmodule

De Jablotron JA-110Z Aansluitmodule is ontworpen voor het vertakken van de bus van het systeem JABLOTRON 100. Het wordt beschermd tegen aanval door een paar sabotagecontacten. Het wordt geleverd in een geschikte inbouwdoos JA-190PL.

De contactmodu...

Aanbieding

Jablotron JA-110G-CO Aansluitmodule

JA-110G-CO Aansluitmodule

De Jablotron JA-110G-CO Aansluitmodule is een plug-in module bestemd voor een directe installatie in een autonome Ei208W of Ei208DW CO-detector, die de verbinding van de bus mogelijk maakt met het JABLOTRON 100 systeem.

Aanbieding

Jablotron GS-208-CO Aansluitmodule

GS-208-CO Aansluitmodule

De Jablotron GS-208-CO Aansluitmodule is een plug-in module bestemd voor directe integratie in de autonome Ei208W of Ei208DW CO-detector, die de bedrade verbinding van de bus mogelijk maakt met een beveiligingseenheid of een ander systeem.

De modu...

Aanbieding

Jablotron JA-150G-CO Draadloze module t.b.v. Ei208W CO detector

JA-150G-CO Draadloze module t.b.v. Ei208W CO detector

De JA-150G-CO is een plug-in module voor een directe installatie in een autonome CO-detector, die de draadloze verbinding mogelijk maakt met het JABLOTRON 100 systeem. Deze verzendt de alarminformatie, detector-activering en de status van de detector...

Aanbieding

Jablotron JA-111N BUS signaal uitgang module PG

JA-111N BUS signaal uitgang module PG

De Jablotron JA-111N BUS signaal uitgang module PG is ontworpen om een wisselbare output vertraging (8 A) met een NO of NC instelling beschikbaar te stellen. Een gepaste PG output...

Aanbieding

Jablotron JA-110N Bus stroom output module PG

JA-110N Bus stroom output module PG

De Jablotron JA-110N bus stroom output module PG is ontworpen om een wisselbare output vertraging (8 A) met een NO of NC instelling beschikbaar te stellen. Een gepaste PG output wordt bestuurd via DIP schakelaars (bestuurd 1 van de 32 verschillende D...

Aanbieding

Jablotron UR-01 Multifunctionele relais

UR-01 Multifunctionele relais

U kunt de Jablotron UR-01 Multifunctionele relais in uw gereedschapstas opbergen, als hulp bij het oplossen van vele taken.

Het is voorzien van schakelcontacten met galvanische en een veiligheidsscheiding voor het schakelen van een belasting van 2...

Aanbieding

Jablotron JA-118N BUS output module PG, 8 uitgangen

JA-118N BUS output module PG, 8 uitgangen

De Jablotron JA-118N BUS output module PG, 8 uitgangen acht-kanaals output module biedt uitgangen voor signalering van de status van de 8 secties, signalering IW / EW alarmen in de 8 secties of de status van 8 PG u...

Aanbieding

Jablotron JA-120N Module voor het openen van de elektrische sloten

JA-120N Module voor het openen van de elektrische sloten

In de Jablotron JA-120N module zijn accu’s geïnstalleerd, die zorgen voor de initiële stroomimpuls voor het openen van de elektrische sloten. JA-120N kan overal worden gebruikt, waar het moeilijk is om een externe stroombron voor het gebruik van elek...

Aanbieding

Jablotron JA-151N Draadloze signaal uitgang module PG

JA-151N Draadloze signaal uitgang module PG

De Jablotron JA-151N Draadloze signaal uitgang module PG is een draadloze PG vermogen-module (1 A/24 V DC). Het kopieert de status van een geselecteerde PG output van het JA-100 systeem (PG1 tot PG32).

Aanbieding

Jablotron JA-190X PSTN communicatie module

JA-190X PSTN communicatie module

De Jablotron JA-190X PSTN communicatie module biedt meldkamer communicatie en/of spraakberichten.

Aanbieding

Jablotron JA-150N Draadloze vermogen module PG

JA-150N Draadloze vermogen module PG

De Jablotron JA-150N Draadloze vermogen module PG is een draadloze PG vermogen-module (10 A/230 V AC). Het kopieert de status van een geselecteerde PG output van het JA-100 systeem (PG1 tot PG 32).

Aanbieding

Jablotron JA-118M BUS module voor magnetische detectoren - 8 ingangen

JA-118M BUS module voor magnetische detectoren - 8 ingangen

De Jablotron JA-118M BUS module voor magnetische detectoren - 8 ingangen is speciaal ontworpen voor het aansluiten van magnetische detectoren.

Aanbieding

Jablotron JA-110N-DIN BUS DIN stroom uitgangsvermogen module

JA-110N-DIN BUS DIN stroom uitgangsvermogen module

De Jablotron JA-110N-DIN BUS DIN stroom uitgangsvermogen module is ontworpen voor een DIN-rail. De module levert vermogen aan de relaisuitgang. Het kan worden gebruikt, bijvoorbeeld voor verlichting

Aanbieding

Jablotron AC-160-C draadloos multifunctioneel vermogensrelais, inbouwmodel

AC-160-C draadloos multifunctioneel vermogensrelais, inbouwmodel

Het relais kan ook worden geïnstalleerd als een zelfstandig apparaat, dat reageert op de activering van bijvoorbeeld unidirectionele draadloze detectoren van de serie JA-15x. In dit geval wordt het relais geactiveerd volgens de voor de betreffende de...

Aanbieding

Jablotron AC-160-DIN Multifunctionele relais

AC-160-DIN Multifunctionele relais

Het draadloze AC-160-DIN Multifunctionele relais is een component van het JABLOTRON 100 systeem, maar ook kan worden geïnstalleerd als een stand-alone inrichting zonder koppeling naar een bedieningspaneel.

Het biedt een schakelcontact relais met g...

Aanbieding

Jablotron JA-114HN BUS aansluitmodule met 4 in- en uitgangen

JA-114HN BUS aansluitmodule met 4 in- en uitgangen

Een busmodule, die vier bedrade ingangen met instelbare EOL-weerstandswaarden, vier galvanisch gescheiden signaal-PG-uitgangen en een extra voeding, beschermd met een elektronische zekering. Naast de weerstand van het EOL-type, kunnen de waarden van ...
Incl. btw