Grumpy Mistgeneratoren

Waarom een toevoeging van een Grumpy mistgenerator van cruciaal belang kan zijn.

Elke poging van diefstal of inbraak in uw huis of in uw onderneming is een oorzaak van economische en psychologische trauma: de economische schade en de angst om opnieuw beroofd te worden is slechts één  van deze gevolgen. Om uzelf en uw eigendom te beschermen is het essentieel om rust en vertrouwen in de toekomst veilig te stellen. GRUMPY Mist generatoren is de ultieme technologie om diefstallen te voorkomen.

 
Inbrekers en overvallers in luttele seconden blokkeren:

Inbraken en overvallen worden vaak in een paar minuten gepleegd, politie en of bewakers kunnen niet op tijd ter plekke zijn. Grumpy mistgeneratoren zetten een ruimte binnen enkele seconde vol met mistverneveling waardoor criminelen geen hand meer voor ogen zien. Dit in combinatie met een luide sirene en flitslicht zal een crimineel verwarren en deze zal hierdoor direct op de vlucht slaan.
GRUMPY voorkomt verdere schade aan uw bezittingen en gemoedsrust.

Wat je niet ziet kun je niet stelen:

Dit is Eén van de hoofdredenen om juist nu een Grumpy mistgenerator te installeren, niet alleen uw bezittingen zijn goed beveiligd maar ook u zelf, dierbaren en personeel lopen veel minder risico om aangevallen te worden. Want dankzij de mist uw woning/bedrijf ziet een crimineel geen hand voor ogen en zal deze direct het hazenpad kiezen. De mist blijft voor lange tijd hangen en is volledig veilig voor het milieu en niet schadelijk voor goederen en uw gezondheid. De mistverneveling is een gecertificeerd product en laat geen (schadelijke) sporen achter.  

Het is onmogelijk om te stelen wat niet te zien is?

Dat is waarom het zo nodig is om de innovatieve Grumpy Mistgenerator te installeren - dit is het enige systeem dat in staat is om dieven te stoppen. Omdat alle standaard alarmensystemen niet kunnen voorkomen dat  dieven alsnog in korte tijd veel goederen kunnen wegnemen is het raadzaam om juist een GRUMPY mistgenerator aan te schaffen,

Zelfs als de waarschuwingssignalen geactiveerd zijn, weten inbrekers en overvallers dat de politie minstens 10-15 minuten nodig hebben om ter plekke aan te komen, terwijl inbrekers maar een paar minuten nodig hebben om te pakken wat ze willen hebben.. Daarom alleen al zijn alarmsystemen niet meer voldoende, en is de installatie van Grumpy mistgeneratoren aangesloten op uw alarmsysteem  steeds vaker een behoefte die wordt aangeschaft. 

Waarom Grumpy Mistgenerator  geschikt is voor elke omgeving en elk bedrijf?

Door de jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche is het mogelijk dat er geen limieten zijn voor het gebruik van mist beveiliging. Grumpy is samen met UR Fog ontworpen voor grote en kleine omgevingen, Grumpy Mistgeneratoren kunnen absoluut en overal worden geïnstalleerd - in kantoren, supermarkten, magazijnen, scholen, banken, bedrijven, etc..

Kijkt u eens naar het volgend demo-filmpje;

Grumpy Mistgeneratoren
Lees meer

Cilinder 600-1200

Cilinder die te gebruiken is in de Grumpy 600 en de Grumpy 1200. De cilinder is 3 jaar houdbaar.

Cilinder 1500

Cilinder die te gebruiken is in de Grumpy 1500 mistgenerator. De cilinder is 3 jaar houdbaar.

Cilinder 1800

Cilinder die te gebruiken is in de Grumpy 1800 mistgenerator. De cilinder is 3 jaar houdbaar.

600 Mistgenerator

De meest compacte in zijn klasse is de Grumpy 600. De Grumpy stoot zeer snel zijn rook uit, hij dekt tot 300 m3 in slechts 15 seconden!
De cilinder is in staat om meer dan 600 m3 mist te produceren. In de mistgenerator zit een cilinder die geschikt ...

1200 Mistgenerator

De Grumpy stoot zeer snel zijn rook uit, hij dekt tot 300 m3 in slechts 15 seconden! De middelgrote Grumpy 1200 kan per uitstoot 15 seconden genereren. De cilinder kan in totaal maar liefst 1200 m3 mist te produceren. In de mistgenerator zit een cili...

1500 Mistgenerator

Compact formaat en een aangename stijlvolle uitstraling, zeer snel in rook uitstoot. Dat zijn de kernwoorden van de Grumpy 1500 mistgenerator. De machine dekt tot 600 m3 in slechts 30 seconden, heeft twee cilinders, die kunnen zorgen voor meer dan 15...

1800 Mistgenerator

De Grumpy 1800 is de snelste mistgenerator in de wereld, hij kan maar liefst 1800 m3 in slechts 60 seconden met beide cilinders volledig van mist voorzien. In de mistgenerator zitten twee cilinders die geschikt zijn voor éénmalig gebruikt. U heeft du...
Incl. btw