Draadloze detectoren

Lees meer

Next draadloze bewegingsmelder

De Visonix NEXT draadloze bewegingsmelder is eenvoudig te installeren. Verticale instellingen zijn door de constructie van de lens en het opneemelement niet meer nodig. Een van de voordelen is een cilindrische lens met een detectiebereik van 12 meter...

Next K9-85 draadloze bewegingsmelder huisdiervriendelijk

Visonic Next K9-85 draadloze bewegingsmelder huisdiervriendelijk tot 38 Kg. Lithium batterij meegeleverd.

MCT-550 draadloze wateroverlastdetector

Draadloze wateroverlastdetector Visonic MCT-550 voor het detectie van water in bepaalde ruimtes. Lithium batterij meegeleverd.

CLIP MCW draadloze gordijn bewegingsmelder

De Visonic CLIP MCW is de kleinste en meest elegante draadloze gordijn PIR detector op het moment verkrijgbaar. Lithium batterij meegeleverd.

MCT-560 draadloze temperatuursensor

De Visonic MCT-560 is een draadloze temperatuur detector die wordt gebruikt met PowerMax Pro (Ver. 5), en PowerMax Express alarm systemen. Lithium batterij meegeleverd.

MCT-501 draadloze glasbreukdetector

De akoestische sensor van de Visonic MCT-501 heeft een detectiepatroon van 360°. Maximale detectie bereik is 6 m. en wordt gemeten vanaf de sensor tot aan het verste punt van het glas. De sensor moet een minimale afstand van 1m. vanaf het glas worden...

Tower-20AM MCW draadloze buiten bewegingsmelder

De Visonic Tower-20AM MCW is een draadloze buitendetector voor de Powermax Express centrale. Bereik 12x12 mtr. Lithium batterij meegeleverd.
Incl. btw