Sirenes en flitsers

Lees meer

Aanbieding

Jablotron TK-34 Oranje flitser bedraad

TK-34 Oranje flitser bedraad

De Jablotron TK-34 bedrade oranje buitenflitser is geschikt voor zowel de Oasis als de Profi systemen. Tevens kan deze op de Visonic Powermax Complete en Pro worden aangesloten.

€33,28 €21,63

Informatie

Bedrade binnensirene met blauwe LED flitslicht, 12V

Universele bedrade sirene voor binnen met 2 blauwe felle LED flitslichten 12V, 115dB, instelbaar met twee verschillende geluiden (woofer en continue)Specificaties:
•Voeding: 6 tot 16V DC
•Stroomverbruik: 500mA
•Akoestisch niveau: 115d.....

Binnensirene Betty (extra luid)

Niet voor niets heet deze sirene "Betty"! Deze bekabelde binnensirene geeft een zeer doordringend hoog geluid en is toepasbaar op alle alarmsystemem met een bekabelde sirene uitgang.

Professionele flitser wit, laag model

Voor binnen- en buitentoepassing geschikt, robuuste flitser, Sabotage schakelaar, helder flits. Voeding 9-60Vdc. 75 flitsen per minuut

Professionele flitser oranje, laag model.

Voor binnen- en buitentoepassing geschikt, robuuste flitser, Voeding 9-60Vdc.
75 flitsen per minuut

Draadloze binnensirene MCS-720B

De Visonic MCS-720B is een volledig draadloze binnensirene met ingebouwde flitser die wordt gebruikt met PowerMax Express, Complete en Pro centrale. Lithium batterij meegeleverd.

Draadloze buitensirene en flitser MCS-740

De Visonic MCS-740 is een volledig draadloze buitensirene met ingebouwde flitser die wordt gebruikt met PowerMax Express en Complete centrale. Lithium batterij meegeleverd.
Incl. btw