Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis verzending vanaf 99,-
    Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
    Showroom in Gorinchem

    Door Alarmsysteem Expert, 14 oktober 2013

    Draadloos alarmsysteem betrouwbaar?

    Een goed en betrouwbaar alarmsysteem vind je niet bij een bouwmarkt. Dit soort systemen is vragen om problemen voor wat betreft storingen of valse meldingen.  

    De door ons aangeboden inbraaksystemen van Jablotron en Visonic zijn stuk voor stuk betrouwbare systemen die door de beveiligingsbranche en verzekeringmaatschappijen erkend zijn als kwalitatief en hoogstaand produkt.

    Niet voor niets zijn deze systemen gecertificeerd door het NCP. (Nationaal Centrum voor Preventie).
    Een alarmsysteem welke een strenge NCP certificering heeft houdt in dat u te maken heeft met een betrouwbaar en goed systeem wanneer deze door een vakbekwaam iemand geïnstalleerd is.

    Daarnaast geeft onze jarenlange garantie op deze inbraaksystemen het gestelde vertrouwen aan.

    Een aantal fabels over draadloos alarm


    1. Het draadloos signaal is gemakkelijk te verstoren

    Onze alarmsystemen werken op de 868,95 Mhz waarbij elk draadloze component een eigen (unieke) digitale codering heeft met de centrale en dus verstoringen van buitenaf geen kans krijgen. Vergelijk het maar met DECT telefoons, deze zijn door hun unieke code niet af te luisteren. Daarnaast hebben onze systemen een jamdetectie waarmee eventuele pogingen van verstoring van buitenaf gedetecteerd worden.

    2. 
    Batterijen gaan niet lang mee en zijn duur
    De meegeleverde batterijen bij onze systemen gaan bij een normaal gebruik minimaal 3 tot 5 jaar mee. Alle batterijen zijn Lithium en dit soort batterijen staan bekend om hun lange levensduur. Indien er een batterij leeg dreigt te geraken zal het inbraaksysteem dit ruim op tijd kenbaar maken door een melding te geven dat de batterijspanning laag is. U heeft dan nog ruim de tijd om deze te vervangen voor een nieuwe. Tegenwoordig zijn alle soorten en maten Lithium batterijen tegen een scherpe prijs te verkrijgen. (zie onze webshop onder batterijen) Als u de aanschafkosten verspreid over het aantal jaren dat deze meegaan dan is dit een minimale investering.  

    3. Een draadloos alarm systeem is duur

    Onze alarmsystemen zijn scherp geprijsd en zijn door u zelf exact op niveau samen te stellen.
    Alle componenten worden geleverd met de bijbehorende Lithium batterijen zodat u zich hier geen zorgen hoeft te maken. Bij een bedraad systeem komen vaak duren bekabelingskosten in tegenstelling tot een draadloos systeem waarbij deze vaak in een dag zijn te installeren en opleveren. 

    4. 
    Veel storingen bij een draadloos alarmsysteem   
    Onze alarmsystemen van Jablotron en Visonic hebben beiden een jarenlange ervaring op het gebied van draadloze techniek. Beiden produkten omschrijven wij als zeer betrouwbaar met een storingsvrije werking.
    Uit onze serviceoverzichten zien wij dat bijna in 95% van de storingsmeldingen een gebruikersfout de oorzaak is. Verder halen wij uit marktonderzoek en reviews onder onze klanten de informatie dat men erg tevreden is en vertrouwen heeft in de bij ons aangeschafte alarmsystemen.

    Bekijk hier onze draadloze alarmsystemen...


    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking