Toolpack

Lees meer
Toolpack Beschermingsbril

Beschermingsbril

Beschermbril met ergonomisch design. Met zwart nylon frame, kunststof lens en verstelbare neusbrug. Ontwikkeld volgens de CE en EN166 normen.
Toolpack Stofmasker 3 pcs

Stofmasker 3 pcs

Set van 3 stuks stofmaskers. Eenvoudige stijl, met metalen neuskapje voor bescherming tegen non-toxische stoffen e.d. Ontwikkeld volgens de CE en EN149 normen.
Toolpack Gereedschaphouder 7 Opbergvakken

Gereedschaphouder 7 Opbergvakken

Deze ToolPack gereedschapshouder heeft gele, reflecterende strepen voor een veilig gebruik buitenshuis en in een donkere omgeving. De 7 opbergvakken bieden alle ruimte om uw gereedschap efficiënt op te bergen. Klein gereedschap kan bevestigd worden aan de
Toolpack Gehoorbeschermer

Gehoorbeschermer

Voorkom lawaaidoofheid met deze standaard opvouwbare gehoorbeschermers. Uitgerust met zachte vulling en een verstelbare hoofdband voor een comfortabele pasvorm. Reduceert omgevingsgeluid voor 23 dB.
Is ontwikkeld volgens de CE en EN352-1 standaarden.
Toolpack Gehoorbeschermer

Gehoorbeschermer

Voorkom lawaaidoofheid met deze opvouwbare gehoorbeschermers. Uitgerust met zachte vulling en een verstelbare hoofdband voor een comfortabele pasvorm. Reduceert omgevingsgeluid voor 27 dB.
Is ontwikkeld volgens de CE en EN352-1 standaarden.
Toolpack Gereedschaphouder Riem 8 Opbergvakken

Gereedschaphouder Riem 8 Opbergvakken

Deze ToolPack 1 holster gereedschapsriem heeft gele, reflecterende strepen voor een veilig gebruik buitenshuis en in een donkere omgeving. De 8 opbergvakken bieden alle ruimte om uw gereedschap efficiënt op te bergen. De riem kan versteld worden voor een
Incl. btw