Media-omvormers

Lees meer
Bandridge Omvormer USB A Male - USB A Male Grijs

Omvormer USB A Male - USB A Male Grijs

Share and transfer files between two PCs or notebooks via USB.
König Omvormer USB A Male - RS232 Zwart

Omvormer USB A Male - RS232 Zwart

Moderne notebooks hebben vaak geen seriële aansluiting meer. Met deze USB naar serieel adapter kunt u eenvoudig weer gebruik maken van seriële apparatuur.
König Omvormer USB A Male - USB A Male Zwart

Omvormer USB A Male - USB A Male Zwart

Toon je foto’s en films of luister naar je muziek, direct vanaf je PC, op de TV door middel van deze USB kabel. Sluit eenvoudig je PC of notebook via de USB kabel aan op de USB ingang op de TV en bekijk een film of foto slideshow.

Let op: De TV of het mu
Aten Omvormer USB A Male - RS232 Zwart/Zilver

Omvormer USB A Male - RS232 Zwart/Zilver

De UC232A is een USB naar serieel converter. Door middel van deze converter maakt uw van uw USB aansluiting een RS232 seriele poort.
König Omvormer VHS-C - VHS Zwart

Omvormer VHS-C - VHS Zwart

Adapter voor het opnemen of bekijken van een VHS-C band met een standaard VHS-videorecorder. Voor het automatisch openen van de voorzijde om een band te plaatsen of te verwijderen is een penlite-batterij nodig.
König Omvormer RCA Female / 3.5 mm - 3.5 mm / USB 2.0 Zilver

Omvormer RCA Female / 3.5 mm - 3.5 mm / USB 2.0 Zilver

Zeer compacte USB audio adapter. Sluit je platenspeler, cassette deck of andere analoge audio bron gemakkelijk aan op een PC om oude platen of tapes om te zetten naar MP3 of WAV. Eindelijk kun je je oude platen luisteren op je MP3 speler of computer. De a
König Omvormer VGA - VGA / S-Video / RCA Zwart

Omvormer VGA - VGA / S-Video / RCA Zwart

Speel uw computergames of bekijk online video’s op uw TV. Deze converter verandert computerbeelden naar hoogwaardige video’s voor uw TV tot resoluties van 1366x768. Ideaal voor presentaties of educatieve doeleinden.
König Omvormer USB A Male - DVI-D 24+1-Pins Female / D-SUB 15-Pins Female Zwart

Omvormer USB A Male - DVI-D 24+1-Pins Female / D-SUB 15-Pins Female Zwart

Met deze USB-adapter voor beeldschermen kunt u een extra monitor, LCD-scherm of projector aansluiten op een computer met een USB2.0-poort. Voor desktop-computers is het makkelijker dan ooit om een extra monitor toe te voegen via de USB-aansluiting, zonder
König Video - VGA converter

Video - VGA converter

Deze converter zet video signalen van bijvoorbeeld TV, DVD en game consoles om naar VGA. Hierdoor is het mogelijk om een scherp en stabiel beeld weer te geven op een monitor in 800x600, 1024x768, 1280x1024, 1440x900 en 1680x1050 resoluties. Ideaal om bijv
König Omvormer USB 3.0 - HDMI Zwart

Omvormer USB 3.0 - HDMI Zwart

Sluit deze HDMI-converter aan op uw notebook en op een TV-scherm en gebruik uw TV-scherm als desktop. U kunt met de converter muziek, foto’s, video’s, presentaties, online informatie en andere mediabestanden afspelen op een groot scherm.
Incl. btw