Accessoires

Lees meer
Camlink Action Camera Bevestigingskit Quick-Clip

Action Camera Bevestigingskit Quick-Clip

Bevestig uw actiecamera aan uw rugzak, riem of harnas en houd uw handen vrij voor onbeperkte bewegingsvrijheid. Met de quick-clip bevestigingsset zijn er eindeloze posities mogelijk voor uw actiecamera, zodat u zich helemaal op uw sportactiviteiten kunt f
Camlink Action Camera Bevestigingskit Quick-Clip 360 °

Action Camera Bevestigingskit Quick-Clip 360 °

Bevestig uw actiecamera aan uw rugzak, riem of harnas en houd uw handen vrij voor onbeperkte bewegingsvrijheid. Met de quick-clip bevestigingsset zijn er eindeloze posities mogelijk voor uw actiecamera, zodat u zich helemaal op uw sportactiviteiten kunt f
Camlink Action Camera Bevestigingskit Helm

Action Camera Bevestigingskit Helm

Bevestigingsset om een actiecamera aan een fiets-, snowboard- of motorhelm te monteren om intens beeldmateriaal vast te leggen vanuit een persoonlijk perspectief. Inclusief een extra set helmstickers om een tweede helm aan te passen.
Camlink Action Camera Bevestigingskit Pols

Action Camera Bevestigingskit Pols

Met deze polsbevestigingsset heeft u uw actiecamera letterlijk binnen handbereik, terwijl u onbeperkte bewegingsvrijheid behoudt. Op die manier kunt u zich helemaal focussen op uw beste downhill- of surfsessie.
Camlink Action Camera Bevestigingskit Fiets

Action Camera Bevestigingskit Fiets

Bevestigingsset om een actiecamera aan een fietshandvat te monteren om de ritten op te nemen. De camera blijft tijdens het rijden handig binnen bereik.
Camlink Action Camera Bevestigingskit Helm 360 °

Action Camera Bevestigingskit Helm 360 °

Bevestig uw actiecamera op uw fietshelm, snowboardhelm of motorhelm en leg al uw sportactiviteiten vast. Met de helmbevestiging kunt u opnames maken vanuit een intens persoonlijk perspectief, zodat u uw avonturen steeds opnieuw kunt beleven.
Camlink Action Camera Bevestigingskit Hoofdband

Action Camera Bevestigingskit Hoofdband

Hoofdbevestigingsset om een actiecamera vast te maken aan een hoed, cap of direct aan het hoofd voor intens beeldmateriaal vanuit een persoonlijk perspectief.
Camlink Action Camera Bevestigingskit Motorfiets

Action Camera Bevestigingskit Motorfiets

Bevestigingsset om een actiecamera aan het handvat van een motorfiets, mountainbike of een racefiets vast te maken om de ritten op te nemen. De camera blijft tijdens het rijden handig binnen bereik.
Camlink Action Camera Bevestigingskit Surfplank

Action Camera Bevestigingskit Surfplank

Surfboardbevestigingsset om een actiecamera aan vast te maken en alle actie op te nemen tijdens het bedwingen van de hoogste golven. De camera zit stevig vast. Komt hij desondanks toch los komt, dan zorgt een veiligheidskoord ervoor dat de camera aan de b
Camlink Action Camera Bevestigingskit Borstkas

Action Camera Bevestigingskit Borstkas

Harnas met borstbevestiging om een actiecamera aan vast te maken en onbeperkte bewegingsvrijheid te behouden tijdens het schieten van spannend beeldmateriaal van alle activiteiten.
Incl. btw