Blenders

Lees meer
AzurA Reserve Fles AZ-BL10 0.6 l Blauw

Reserve Fles AZ-BL10 0.6 l Blauw

Deze reservebeker is geschikt voor de Azura Blender-To-Go (AZ-BL10).
König Staafmixer 200 W Wit/Grijs

Staafmixer 200 W Wit/Grijs

Bereid met deze handblender gemakkelijk en snel verse fruitsapjes, soep, sauzen, babyvoeding en shakes. Schoonmaken is supereenvoudig dankzij de afneembare en vaatwasbestendige staaf.
AzurA Citruspers 40 W 0.8 l Wit/Groen

Citruspers 40 W 0.8 l Wit/Groen

Geniet iedere dag van versgeperst sap! De Azura citruspers heeft een grote inhoud van 0,8 liter voor wel 4 glazen sap barstensvol vitaminen. De kom en de pers zijn vaatwasbestendig, dus eenvoudig schoon te maken. Inclusief deksel.
AzurA Staande Blender 300 W 0.6 l Blauw/Wit

Staande Blender 300 W 0.6 l Blauw/Wit

Geniet met deze krachtige blender ook onderweg van gezonde en heerlijke zelfgemaakte drankjes. Na het blenden van uw favoriete ingrediënten met slechts één hand, vervangt u eenvoudig het mes door de lekvrije deksel: u bent klaar om te vertrekken.
König Staafmixer 500 W 0.7 l Zwart/Zilver

Staafmixer 500 W 0.7 l Zwart/Zilver

Staafmixer van 500 watt om snel en gemakkelijk smoothies of andere versfruitrecepten te bereiden. Het apparaat is uitgerust met een dubbelzijdig mes, meerdere snelheden en een turbostand.
König Staande Blender 500 W 1.5 l Zwart/Zilver 2 Snelheden

Staande Blender 500 W 1.5 l Zwart/Zilver 2 Snelheden

Powerblender van 500 watt om snel en gemakkelijk smoothies of andere versfruitrecepten te bereiden. Het apparaat is uitgerust met een vlijmscherp mes, een kan van 1,5 liter, meerdere snelheden en verschillende pulseermodi.
AzurA Slowjuicer 180 W 55 rpm

Slowjuicer 180 W 55 rpm

Maak je eigen sapjes, barstensvol vitamine en smaak. Deze Azura slowjuicer perst de ingrediënten op zo’n manier dat de meeste voedingsstoffen behouden blijven; ideaal voor een gezonde leefstijl. De slowjuicer is voorzien van een krachtige motor en kan daa
Incl. btw