Need help?

Call one of our experts!

+31 (0)85 016 03 16

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wi-Fi Smart Stekkerdoos | 3x Schuko Type F | 4x USB | 10 A

64,99

Wi-Fi Smart Stekkerdoos | 3x Schuko Type F | 4x USB | 10 A

Product description

Deze stekkerdoos wordt rechtstreeks met je Wi-Fi-router verbonden. Dit geeft je de mogelijkheid om drie apparaten op afstand aan te sturen en te plannen.
Na een eenvoudige instelling kun je de apparaten aan of uit schakelen en ze volgens een tijdschema laten werken met je smartphone. Je kunt ze ook bedienen door je stem te gebruiken met Amazon Alexa en Google Home.
De stekkerdoos ondersteunt een totaal stroomverbruik tot 3480 W (240 V / 16 A). Hij is te gebruiken als individuele slimme stekkerdoos of koppel hem aan andere Nedis® SmartLife producten om je eigen slimme woning te creëren.
Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals lampen, schakelaars, stopcontacten, sensoren en camera’s – allemaal te bedienen via een eenvoudige en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening die ondersteund worden door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan je bestaande Wi-Fi-netwerk, is dit het verbonden smart home vereenvoudigd. Of je nu op zoek bent naar één slimme lamp of stopcontact, of dat je je hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.Specifications:


App beschikbaar voorAndroid™ & iOS
Frequentiebereik2412 - 2484 MHz
Max. uitgangsvermogen4000 W
KleurWit
Geschikt voorNedis® SmartLife
Bedrijfstemperatuur-10 - 40 °C
StekkertypeSchuko / Type F (CEE 7/7)
Socket-ontwerpSchuko
Ingangsspanning100 - 250 VAC
Draadloze technologieWi-Fi


Package contents:


Slimme stekkerdoos
Snelstartgids

Product reviews Write a review

Alle foto's