Hikvision Turbo HD camerabewakingHeeft u een bestaand analoog camerasysteem op coax of utp en bent u niet tevreden over de beeldkwaliteit?

Dan heeft Hikvision voor u de Turbo HD line.

Turbo HD is speciaal ontwikkeld voor de gebruikers van analoge video systemen die willen overstappen naar high definition video observatie, zonder dat de bestaande bekabeling vervangen dient te worden.

Een groot voordeel van Turbo HD is de eenvoud van de installatie en het gebruik. De installatie is namelijk identiek aan die van een analoog video observatie- systeem. Overigens kunnen niet alleen de speciale Turbo HD camera’s worden aangesloten op de Turbo HD recorders, maar ook normale analoge en IP camera’s.

HD Performance met een resolutie van 1080P
Open HDTVI technologie, compatibel met apparatuur van derden
Tribrid Systeem- Future proof door de combinatie van TurboHD, Analoog en IP HD Video transmissie tot wel 500 meter over coax kabel 

Met deze nieuwe camera's en recorders kunt u uw bestaand systeem een upgrade geven naar een 2Mp full HD beeldkwaliteit zonder het aanleggen van nieuwe kabels! U heeft alleen maar een Turbo HD recorder nodig en een Turbo HD camera. U zult verstelt staan van de superieure beeldkwaliteit!

Met deze nieuwe Turbo lijn heeft Hikvision een HD en een FULL HD resolutie beschikbaar voor de camera's en Digitale Video Recorders. U kunt nu profiteren van een veel betere beeldkwaliteit dan uw huidig bestaand systeem met gebruikmaking van de huidige kabelinfrastructuur. 

Kijkt u eens naar het volgend filmpje van Hikvision Turbo HD;
Hikvision Turbo HD camerabewaking
Lees meer