Hai bisogno di aiuto?

Chiama uno dei nostri esperti!

+31 (0)85 016 03 16

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Wi-Fi smart bewegingssensor

38,99

Wi-Fi smart bewegingssensor

Descrizione del prodotto

Deze slimme Wi-Fi-bewegingssensor (met een bereik van 10 m over een detectiegebied van 120o) kan worden gebruikt als onderdeel van een draadloos beveiligingssysteem of simpelweg voor het inschakelen van apparaten wanneer u de kamer binnenkomt.

Eenvoudig te installeren
Installeren is uiterst eenvoudig; u sluit hem simpelweg aan op uw Wi-Fi-router voor bediening via uw smartphone of tablet en voor het sturen van waarschuwingen naar uw toestel.

Koppel met andere producten
Hij kan ook worden gekoppeld aan andere toestellen en apparaten uit het Nedis® SmartLife-assortiment om gebeurtenissen te activeren, zoals het licht inschakelen, wanneer iemand een kamer binnenkomt.

Over Nedis® SmartLife
Ontdek een breed en continu groeiend assortiment producten, zoals gloeilampen, schakelaars, contactdozen, sensoren en camera’s, die allemaal kunnen worden bediend met een eenvoudig te gebruiken en intuïtieve app. Met functies voor spraakbediening ondersteund door Amazon Alexa en Google Home, en verder niets meer dan uw bestaande Wi-Fi-netwerk, .is dit het verbonden smart home vereenvoudigd.
Of u nu op zoek bent naar één slimme gloeilamp of contactdoos, of uw hele woning wilt automatiseren, ontdek hoe toegankelijk slimme technologie tegenwoordig is.Specifications:


App beschikbaar voorAndroid™ & iOS
Type batterij2x CR123A
Detectiehoek120 °
Detectiebereik10.0 m
KenmerkenFraude detectie
Frequentiebereik2400 - 2483.5 MHz
Ingangsspanning5 VDC
KleurWit
Bedrijfstemperatuur-10 - 45 °C
StekkertypeEuro / Type C (CEE 7/16)
Draadloze technologieWi-Fi


Package contents:


Bewegingssensor
Muurbeugel
USB-kabel
USB-voedingsadapter
Snelstartgids

Recensioni di prodotti Scrivi una recensione

Alle foto's