Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
  • Incl.Excl.
    BTW
  • 0
    Gratis verzending vanaf 99,-
    Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
    Showroom in Gorinchem

    Hikvision DS-2CD2347G2-LU 4MP Colorvu SD-slot PoE Microfoon

    32% sale
    Productomschrijving
    De DS-2CD2347G2-LUColorVuTurret Camera van Hikvision - Deze geavanceerde turret-camera herdefinieert nachtzicht met zijn ongeëvenaarde helderheid, veelzijdigheid en betrouwbaarheid, en stelt een nieuwe standaard in bewakingstechnologie.
     
    De DS-2CD2347G2-LU ColorVu Turret camera tilt nachtzicht naar een geheel nieuw niveau en levert levendige kleurenbeelden, zelfs in volledige duisternis. Zeg vaarwel tegen de typische zwart-witbeelden en verwelkom levendige, gedetailleerde beelden, dag en nacht. Met zijn krachtige F1.0-diafragmalens en geavanceerde beeldsensoren legt deze camera elk detail vast met een uitzonderlijke resolutie van 4 MP, waardoor de klok rond ongeëvenaarde helderheid wordt gegarandeerd.
     
    Intelligentie ontmoet innovatie in het ontwerp van deze camera. De slimme algoritmen van Hikvision leveren nauwkeurige mogelijkheden voor bewegingsdetectie, lijnoverschrijding en inbraakdetectie, waardoor valse alarmen worden geminimaliseerd. Nauwkeurige waarschuwingen houden u op de hoogte van ongebruikelijke activiteiten, waardoor u snel actie kunt ondernemen wanneer het er het meest toe doet.
     
    Weerbestendigheid en duurzaamheid zitten in zijn DNA. De DS-2CD2347G2-LU ColorVu is ontworpen voor buiteninstallaties, met een stevig en weerbestendig ontwerp dat bestand is tegen de zwaarste omstandigheden. Regen of zonneschijn, deze camera blijft standvastig en beschermt uw eigendommen zonder compromissen.
     
    Privacy en gegevensbeveiliging staan ​​voorop en Hikvision doet er alles aan om uw informatie te beschermen. Met eersteklas versleuteling blijven uw gegevens veilig en alleen toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers, wat voor gemoedsrust zorgt.
     
    Installatie is een fluitje van een cent met de DS-2CD2347G2-LU ColorVu. Het gestroomlijnde ontwerp en Power over Ethernet (PoE)-ondersteuning maken de installatie eenvoudig en probleemloos. Zeg vaarwel tegen verwarde kabels en lange installaties!
     
    De DS-2CD2347G2-LU ColorVu biedt externe toegang als nooit tevoren. Met de Hik-Connect-app heb je de controle, waar je ook bent. Bewaak uw eigendom, bekijk live feeds, bekijk opgenomen beelden en ontvang direct waarschuwingen op uw smartphone. Blijf verbonden en waakzaam, zelfs als u onderweg bent


    Product Eigenschappen:

    Resolutie4 Megapixel
    Kijkhoek108°
    Nacht TechnologieColorvu
    KleurZwart
    Kijkafstand20 Meter
    AppHik-connect 
    SD-Opslag256GB
    Slimme TechnologieJa
    MicrofoonJa
    Afmetingen 138.3 mm × 125.2 mm

    Productvideo

    Veelgestelde vragen

    Reviews

    0 / 5Based on 9 reviews
    • 5 / 5
      Gepost door: Gerd Houben op 14 Januari 2024
      Goed toestel!
    • 5 / 5
      Gepost door: m westelaken op 17 Augustus 2023

      duideluk

    • 5 / 5
      Gepost door: Reukers op 12 Mei 2023
      Super scherp beeld ook in de nacht.
    Schrijf je eigen review
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking