Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  MultiTransmitter Bedraad alarm op AJAX

  Productomschrijving

  Renovatie van bedrade alarmen

  Tientallen detectoren en kilometers draad kunnen nu moeiteloos worden omgevormd tot een modern smartphoneg estuurd beveiligingssysteem. De module vervangt het oude beveiligings controlepaneel en verbindt bedrade apparaten met een hub en maakt ze een volwaardig onderdeel van Ajax. MultiTransmitter is een stap naar bewustwording en betrouwbaarheid. Voor een beveiligingsbedrijf biedt het de mogelijkheid om de apparatuur op afstand te configureren, en gebruikers krijgen alle voordelen van het beheer van het systeem via een app.

  Meer Ajax-functies

  IR-barrières, huishoudelijke gas-, temperatuur-, vloeistofniveaudetectoren en nog veel meer - met MultiTransmitter zijn deze apparaten klaar om de Ajax-toepassingsgebieden uit te breiden. En bekabelde connectiviteit en ondersteuning van internationale beveiligingsstandaarden zorgen voor volledige compatibiliteit.
  Nieuwe functies van oude apparaten

  MultiTransmitter heeft 18 bedrade zones, die elk in de Ajax-app kunnen worden geconfigureerd. De detectoren die zijn aangesloten op de zones kunnen 24/7 actief zijn, werken met een in- of uitloopvertraging, indien nodig sirenes activeren en deelnemen aan automatiseringsscenario's. Met MultiTransmitter wordt het oude alarmsysteem onderdeel van een veilig en slim huis.

  Datarijke alarmen

  Met MultiTransmitter kunt u het type alarm en een kamer voor elk bedraad apparaat specificeren. Dit maakt meldingen informatiever - u weet niet alleen wat er is gebeurd, maar ook waar. Deze informatie wordt weergegeven met behulp van push-notificatie, sms en wordt ook onder een geschikte code naar de meldkamer van het beveiligingsbedrijf gestuurd. Er zijn in totaal vijf soorten alarmen beschikbaar: inbraak, brand, medische hulp, paniekknop, gasalarm.   

   

  Productvideo

  Veelgestelde vragen

  Reviews

  0 / 5Based on 0 reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

  Schrijf je eigen review

  Recent bekeken

  Ajax Systems MultiTransmitter Bedraad alarm op AJAX
  Ajax SystemsMultiTransmitter Bedraad alarm op AJAX

  - 18 alarm-/sabotagezones.- Contac...

  - 18 alarm-/sabotagezon...

  Op voorraad

  Deliverytime

  €233,00 Incl. btw
  Toevoegen
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking