Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Ajax rookmelder

Wanneer u lekker aan het werk bent, thuis of op kantoor, kunt u hier helemaal in opgaan. Dan kan het soms zijn dat u niet alles meekrijgt wat er om u heen gebeurt. Een Ajax rookmelder doet dat gelukkig wel. Als er elders in het pand rookontwikkeling is dat kan leiden tot een brand zal deze alarm slaan. Ook wanneer de temperatuur stijgt boven de 60 graden geeft uw Ajax rookmelder een duidelijk signaal af. Uw veiligheid is zoveel meer waard dan welk alarmsysteem dan ook!

Ajax CO melder

Wat je niet ziet, is er niet. Niets is minder waar! En een Ajax CO melder zal u exact hetzelfde zeggen. CO, oftewel koolmonoxide, is een giftig gas dat u in no-time buiten bewustzijn kan brengen. Het inademen van het gas kan ernstige lichamelijke gevolgen hebben. U ruikt of proeft trouwens helemaal niets van de koolmonoxide. Het wordt niet voor niets de sluipmoordenaar genoemd. Heeft u al een alarmsysteem? Maak deze dan compleet en koop een Ajax CO melder bij AlarmsysteemExpert.

Ajax rookmelder draadloos

U wilt er natuurlijk altijd van op aan dat uw Ajax rookmelder het doet, draadloos of niet, u wilt er altijd op vertrouwen. Dat kan! Dit zeggen wij niet alleen om u gerust te stellen, maar vooral omdat het waar is. Elke rookmelder bevat een batterij met zeer lange levensduur. Wanneer deze er bijna op zit wordt u tijdig gewaarschuwd middels een geluid. Daarnaast hebben verschillende modellen ook nog een back-up. De Ajax rookmelder kan trouwens draadloos gekoppeld worden aan uw Ajax alarmsysteem! Wilt u hier hulp bij? de professionals van AlarmsysteemExpert helpen u graag.