Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Jablotron 100

Uw bedrijf of woning was nog nooit zo veilig als met het alarmsysteem van Jablotron 100. Niet alleen beveiligt het systeem verschillende ruimtes tegen inbraak, brand en gas, het heeft ook andere slimme functies. Zo kunt u het licht aandoen, de garagedeur openen en uw verwarming beheren. Deze mogelijkheden zijn zelfs toegankelijk op afstand met de speciale MyJablotron app op uw smartphone. Jablotron 100 is een zeer complex alarmsysteem dat verrassend eenvoudig te bedienen is.

 

Jablotron 100 camera

Doordat de Jablotron 100 camera deel uitmaakt van het gehele Jablotron alarmsysteem, reageert deze automatisch als er iets gebeurt. U krijgt gelijk een opname van de gebeurtenis in uw MyJablotron app. Bovendien voorziet de camera u van livestreaming, zodat u elk moment de situatie in uw woning of bedrijf kunt controleren. Bij weinig licht maakt de Jablotron 100 camera gebruik van infrarood, om u altijd te voorzien van heldere beelden. Uw IP camera kopen doet u bij AlarmsysteemExpert eenvoudig online!

Jablotron 100 zelf installeren

Doordat wij een duidelijke handleiding en de installateurs software bij het systeem leveren is het alarmsysteem zelf te installeren. Hiermee bespaart u op installatiekosten. U zit ook goed bij AlarmsysteemExpert als u uw alarmsysteem wilt laten installeren. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, waardoor u zeker weet dat uw systeem voldoet aan de eisen van uw verzekering. U kunt er daarnaast voor kiezen om het alarmsysteem van Jablotron 100 gedeeltelijk zelf te installeren door bijvoorbeeld de bekabeling aan te leggen. Onze monteur installeert dan de camera’s en/of componenten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 

Jablotron 100 prijs

Bent u benieuwd naar het alarmsysteem van Jablotron 100 en de prijs? Bij AlarmsysteemExpert kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij voorzien u daarnaast graag van advies; we hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van beveiliging. Als we kijken naar de uitgebreide mogelijkheden van het systeem van Jablotron 100 is de prijs zeker in verhouding met de kwaliteit!