Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Jablotron Oasis

Door de jaren heen heeft Jablotron Oasis zich bewezen als een hoogwaardig alarmsysteem. Het beveiligt uw woning of bedrijf tegen inbraak, brand en gasvorming. Bovendien kunt u met het systeem onder andere uw verwarming beheren en de garagedeur op afstand openen. U heeft de keuze uit verschillende Jablotron Oasis sets, zoals een set zonder communicatie kiezer of een set met spraak- of telefoonbediening. Het alarmsysteem is eenvoudig te bedienen en zeer betrouwbaar.

Jablotron Oasis alarmsysteem

Door middel van camera’s, sirenes en/of sensoren houdt het Jablotron Oasis alarmsysteem uw bedrijf of woning veilig. Het systeem is te bedienen met een app genaamd MyJablotron. Gebeurt er in uw afwezigheid iets dat niet klopt? Dan stuurt de camera foto’s naar uw app zodat u gelijk weet wat er speelt. De app voor de Jablotron Oasis is alleen te koppelen met de GSM kiezer. Het Jablotron Oasis alarmsysteem kan worden verdeeld in zones, waardoor u ook een gedeelte van uw woning of bedrijf kunt beveiligen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers. We staan graag voor u klaar!

Jablotron Oasis batterij

Met een alarmsysteem van Jablotron Oasis op batterij profiteert u van draadloos gemak. Dit maakt de installatie van het systeem een stuk eenvoudiger. Het systeem houdt zelf de batterijspanning bij, zodat u weet wanneer vervanging nodig is. De batterijen gaan ongeveer 3 jaar mee. Bij AlarmsysteemExpert kunt u eenvoudig online nieuwe accu’s en batterijen kopen. Naast een alarmsysteem van Jablotron Oasis op batterij kunt u natuurlijk ook voor een bedraad systeem kiezen, of een combinatie van de twee.

Jablotron Oasis zelf installeren

Als u twee rechterhanden heeft, kunt u ervoor kiezen om het alarmsysteem van Jablotron Oasis zelf te installeren. Hiermee bespaart u op de kosten voor een monteur. Bij AlarmsysteemExpert heeft u ook de keuze voor een Jablotron alarmsysteem inclusief installatie. We zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, waardoor u ervan verzekerd bent dat uw systeem voldoet aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen. Een derde optie is het alarmsysteem van Jablotron Oasis gedeeltelijk zelf installeren en het werk voor een deel uitbesteden.

Vereniging erkende beveiligingsbedrijven

Jablotron Oasis onderhoud

Bij AlarmsysteemExpert verzorgen we niet alleen de installatie van uw alarmsysteem van Jablotron Oasis. Ook het onderhoud kunt u aan onze monteurs overlaten. Zo weet u zeker dat het systeem altijd optimaal en veilig opereert. Naast het alarmsysteem van Oasis vindt u bij AlarmsysteemExpert ook Jablotron 100 voor een professionele beveiliging. Laat u compleet ontzorgen in het gebruik van uw alarmsysteem van Jablotron Oasis door het onderhoud aan onze experts over te laten!