Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Jablotron Oasis kit

U beschikt over de meeste complete beveiliging als u niet alleen tegen inbraak bent beschermd, maar ook tegen andere risico’s, zoals brand, waterschade en glasbreuk. Met de Jablotron Oasis kit creëert u rust door overzicht. Het centrale bedieningssysteem kunt u met wel 50 draadloze zones en modules verbinden, zoals:

  • Camera’s
  • Rookmelders
  • Koolmonoxidemelders
  • Bewegingsdetectoren

U zult met een gerust hart gaan slapen, want de binnensirene vertelt u direct wanneer er iets aan de hand is. Als u afwezig bent, wordt u gewaarschuwd via uw telefoon. Bij AlarmsysteemExpert kunt u gemakkelijk online een offerte aanvragen voor de Jablotron Oasis kit. Ook heten wij u van harte welkom in onze showroom, waarin u onze alarmsystemen in actie kunt zien.

Jablotron Oasis 80 kit

Wilt u eenvoudig en snel een start maken met de beveiliging van uw woning of kantoor? Met de Jablotron Oasis 80 kit legt u de basis voor een uitstekend functionerend alarmsysteem. Het kloppend hart is het gebruiksvriendelijke codebedienpaneel met LCD. In het matrixscherm ziet u precies welke beveiligingsmodules aan- en uitstaan. Met een eenvoudige handeling kunt u de diverse systemen van de Jablotron Oasis 80 kit aan- en uitschakelen. Kort samengevat: het systeem is complex maar de bediening eenvoudig! AlarmsysteemExpert geeft u een ruime keuze uit diverse series van het Jablotron alarmsysteem. Al onze producten zijn VEB-gekeurd, zodat u sterk staat als er toch iets gebeurt en de verzekeraar moeten worden ingelicht.

VEB

Jablotron Oasis kit kopen

AlarmsysteemExpert is zonder meer hét adres om uw Jablotron Oasis kit te kopen. Wij bieden u een uitgebreide installatieservice, waarbij u zelf kunt kiezen of u de onderdelen van de kit zelf installeert of door onze ervaren monteurs laat plaatsen. Ook beschikt u over de mogelijkheid contact met ons te leggen via Teamviewer. Op die manier kan een van onze experts met u meekijken, adviseren of ingrijpen terwijl u de Jablotron Oasis kit installeert. Als u een Jablotron Oasis kit gaat kopen, beschikt u over een groot aantal functionaliteiten zoals:

  • Controlepaneel met 50 draadloze zones
  • Beveiliging van ramen en deuren
  • Bewegingsmelder
  • Draadloze binnensirene
  • Afstandsbediening
  • Accu 12V 2.4Ah

Wilt u later extra modules op uw alarmsysteem aansluiten, zoals camerabewaking? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem online of telefonisch contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!