Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Meldkamer

Wilt u op professionele wijze uw eigendommen beveiligen? Kies dan voor een meldkamer abonnement van AlarmsysteemExpert! In samenwerking met Service Centrale Nederland (SCN) kunnen wij u ondersteunen tijdens noodsituaties. SCN bezit een certificaat waarmee ze onder PAC-nummer 140 vallen. Hiermee profiteert u van een directe schakeling met hulpdiensten. Met een meldkamer abonnement is politie, brandweer en ambulance snel ter plekke! Wilt u weten welk abonnement het beste bij uw situatie past? Lees dan snel verder!

Alarmsysteem met meldkamer

Voor een optimale beveiliging raden wij u een alarmsysteem aan dat met de meldkamer in connectie staat. Hiermee zorgt u ervoor dat er bij het detecteren van een noodsituatie ook daadwerkelijk actie ondernomen wordt. Op deze manier vindt er een koppeling tussen de alarmsystemen en IP camera´s van AlarmsysteemExpert en de meldkamer plaats. Hiermee wordt er dag en nacht gewaakt tegen verschillende noodsituaties zoals brand of een overval. Daarnaast kunt u ook voor een alarmsysteem dat met de meldkamer verbonden is kiezen voor technische noodsituaties zoals het uitvallen van elektriciteit.

Meldkamer alarm abonnement

Met het aanschaffen van een meldkamer alarm abonnement kunt u met een gerust hart uw pand of eigendom verlaten. Daarnaast zit u ook met een veilig gevoel binnen! Met 24 uur per dag opvolging vindt er op ieder moment van de dag controle plaats. De werknemers van de Particuliere Alarm Centrale (PAC) zijn professioneel geschoold. Daarbij worden de professionele centralisten jaarlijks getoetst. Een meldkamer alarm abonnement heeft ook een preventieve werking voor indringers en dieven! Daarom bieden wij ook een alarmsysteem beveiliging sticker aan.

Meldkamer zakelijk

Wij begrijpen dat de veiligheid van uw bedrijf belangrijk voor u is. Een meldkamer abonnement voor zakelijk belang draagt hieraan bij. 

meldkamer

U kunt het volgende van ons verwachten:

  • Een snelle inschakeling van hulpdiensten
  • Persoonlijk contact in noodsituaties
  • Professioneel getrainde en gekeurde centralisten
  • Mogelijkheid tot rapportages van het logboek

Heeft u vragen over een meldkamer zakelijk abonnement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat uw bedrijf met een gerust hart achter!