Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Alarmsystemen zijn zelden zo eenvoudig en fraai als de apparatuur van smanos. De producten van Smanos kenmerken zich door een minimalistisch design en een ultiem eenvoudige gebruikerservaring. Met een grote keuze aan WiFi, Lan en GSM alarmsystemen heeft Smanos altijd een geschikt systeem.

Smanos maakt draadloze alarmsystemen die uitblinken in elegantie en eenvoud. Altijd bedienbaar via (Android en iOS) app en eenvoudig in te stellen voor onbezorgd gebruik. Het design is een combinatie van ongekende eenvoud en moderne technologie. 

Smanos is een internationaal merk. Het merk is ontstaan in Hoofddorp, bij Amsterdam. Daar werd en wordt nog steeds de basis gelegd van alle smanosproducten. Het denkwerk wordt in Nederland gedaan. Uniek voor een dergelijk product. De productie vindt echter plaats bij de enorme alarmsystemenfabrikant Chuango in Shenzhen, China. 

De verschillende systemen van smanos zijn uit te breiden met een grote hoeveelheid aan verschillende extra sensoren. Zo kun je jouw systeem volledig aanpassen op de gewenste situatie. Diverse soorten bewegingsmelders, water- of vibratiemelders, rook- of gasmelders en deurcontacten zijn los verkrijgbaar. Smanos draadloze alarmsystemen zijn uit te breiden tot maximaal 50 van dergelijke sensoren. voor de meeste huishoudens is dit meer dan voldoende.