Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Visonic alarm

Visonic is één van de koplopers op het gebied van draadloze beveiliging en veiligheid thuis. Een Visonic alarm is betrouwbaar, gebruiksvriendelijk én duurzaam. Door een Visonic alarm te gebruiken bent u altijd op de hoogte van de situatie binnen uw huis. Dit draadloos alarmsysteem heeft een mooi en simpel design, waardoor het harmonieus in uw woning past. Daarnaast is een Visonic alarm erg flexibel, doordat u gemakkelijk het systeem kunt uitbreiden of wijzigen. Ten slotte is het alarmsysteem ook huisdiervriendelijk, waardoor dieren tot 38 kg vrij kunnen bewegen zonder het alarm te activeren. Bij AlarmsysteemExpert vindt u een ruim aanbod aan Visonic producten.

Visonic Powermax

Wilt u zelf beschermen tegen inbraak, brand én sabotage? Het is mogelijk met de Visonic Powermax alarmsysteem kit. Deze alarmsystemen zijn perfect voor het beveiligen van huizen, appartementen en flats. Naast de functie als een alarmsysteem is er de mogelijkheid om lampen en andere elektrische apparaten in het gebouw aan te sturen. Ook is het alarmsysteem ideaal voor zorginstellingen, doordat u gemakkelijk toezicht kunt houden. Met de Visonic Powermax heeft u een ingeschakelde en uitgeschakelde staat. In de uitgeschakelde staat geeft het systeem u optische en akoestische informatie en activeert het alleen een alarm bij detectie van rook of bij verstoring van een 24-uur zone.

Deze 24-uur zones kunt u zelf instellen en dit zijn zones waar 24-uur per dag een ingeschakelde staat zal hanteren. Bij een ingeschakelde staat wordt er een alarm geactiveerd door detectie in één of meerdere beveiligde zones. U kunt met draadloze bediening het gehele gebied of een gedeelte op afstand inschakelen. Zo kunt u gemakkelijk uw uitgeschakelde zones weer activeren indien het nodig is. Gebeurtenissen binnen het detectiegebied zullen automatisch gemeld worden via een analoge telefoonlijn of een GSM netwerk bij een meldkamer en/of een privé nummer.

Visonic Powermaster

De nieuwe generatie van alarmsystemen van Visonic is de Visonic Powermaster series en vindt u bij AlarmsysteemExpert. Dit alarmsysteem is alles wat de Visonic Powermax is en meer. Met behulp van revolutionaire Visonic PowerG draadloze netwerk technologie(patent) voorziet de Powermaster productlijn volledig in de behoeften van meldkamers, installateurs, huiseigenaren en zakelijke eindgebruikers. U kunt een Visonic Powermaster alarmsysteem kit gemakkelijk combineren met andere producten uit de Powermaster series. De draadloze Visonic Powermaster heeft een lange levensduur en is zeer eenvoudig te installeren.