Onze showroom is geopend op werkdagen, Hoe gaan wij om met het coronavirus? Klik hier

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

De Visonic Powermax alarmsystemen

De PowerMax serie van Visonic is een draadloos alarmsysteem wat bescherming biedt tegen inbraak, brand en sabotage. Het kan ook gebruikt worden om lampen en andere elektrische apparaten in uw huis aan te sturen en toezicht te houden op ouderen en gehandicapten.

Status informatie is zichtbaar en hoorbaar en in de meeste gevallen zal gesproken teksten (Powermax Complete en Pro) u begeleiden om de juiste handeling uit te voeren.

De PowerMax serie bestaat uit een centrale dat is ontworpen om data te verzamelen van de verschillende detectoren in en om het beveiligde pand.

In de uitgeschakelde staat geeft het systeem u optische en akoestische informatie en veroorzaakt een alarm bij de detectie van rook of bij verstoring van een 24-uur zone (een zone die 24-uur per dag actief is).

Als het systeem is ingeschakeld zal een alarm veroorzaakt worden door detectie in één of meerdere beveiligde zones.

Met de keyfobs kunnen bevoegde personen TOTAAL of een DEEL op afstand inschakelen. Zo kunt u als u gaat slapen toch nog een deel op scherp zetten, wel zo veilig!

Het systeem herkent een groot aantal gebeurtenissen – alarmen, pogingen om detectoren te saboteren en verschillende type storingen. Gebeurtenissen worden automatisch via een analoge telefoonlijn of GSM netwerk gemeld aan meldkamer(s) en/of privé nummers (als gesproken tekst of SMS berichten).