Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Visonic Powermax

Bescherm uzelf tegen brand en inbraak met Visonic Powermax. Ook om sabotage te voorkomen is een Visonic alarmsysteem een uitkomst. Combineer dit met de verschillende sirenes en flitsers en niemand ontkomt meer! AlarmsysteemExpert werkt al jarenlang met Visonic Powermax en weet daardoor dat dit gerenommeerde merk ontzettend betrouwbaar is. Een ander pluspunt is dat het zeer gebruiksvriendelijk is. Bekijk de vele mogelijkheden voor een echt veilig gevoel!

Visonic Powermax Pro

Heeft u een bedrijf dat u wilt beveiligen? Dan is de Visonic Powermax Pro een aanrader. Ook voor meerdere woningen of kantoorpanden is deze professionele draadloze beveiliging eenvoudig te gebruiken. De Visonic Powermax Pro is een compacte alarmcentrale die u eenvoudig zelf kunt plaatsen. En deze verjaagt ongewenst bezoek door middel van een luid alarm van de ingebouwde sirene. Voor volledige veiligheid kunt u ook een Visonic Powermax alarmsysteem kit aanschaffen. Dit is een compleet systeem met onder andere:

Visonic Powermax draadloos alarmsysteem

Na twee decennia Visonic Powermax is er een alternatief draadloos alarmsysteem bijgekomen van dit vooraanstaande merk: de Visonic Powermaster. Bekijk zelf welk systeem uw voorkeur heeft. Of raadpleeg onze keuzehulp om erachter te komen welk systeem het beste geschikt is voor uw situatie. Het Visonic Powermax draadloos alarmsysteem werkt in elk geval al jarenlang als een tierelier. En beide systemen bieden dezelfde betrouwbaarheid en gebruikersgemak. De keuze is aan u!

Visonic Powermax installeren

Heeft u een Visonic Powermax alarmcentrale? Dan kunt u deze installeren in combinatie met een analoge telefoonlijn. Wanneer deze ontbreekt, dan kunt u de centrale met behulp van onze communicatiekiezers aansluiten op het GSM netwerk. AlarmsysteemExpert kan uw Visonic Powermax ook voor u installeren. Installatie en onderhoud is ons vak. U hoeft dan helemaal nergens meer naar om te kijken. Behalve naar de eventuele batterijen en accessoires die u erbij wilt hebben. Kijk ook eens bij onze opruiming voor aantrekkelijke deals!