Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Door Alarmsysteemexpert.nl, 26 oktober 2017

  Herhaalinbraak vaak binnen een jaar

  Een relatief grote groep mensen bij wie thuis ingebroken werd, wordt binnen een jaar opnieuw slachtoffer van een inbraak. Dat blijkt uit cijfers van het Verbond van Verzekeraars.
  De impact van zo'n herhaalinbraak is groot. Een woninginbraak wordt gezien als een zogeheten 'high impact crime'. Als zoiets dan vaker achter elkaar gebeurt, heeft dat een zeer negatieve invloed op je veiligheidsgevoel.


  Drie redenen waarom inbrekers terug komen naar hetzelfde adres:


  •De criminelen kennen de plek.
  Ze hebben de woning al eerder geobserveerd en weten wanneer de bewoners niet en wel thuis zijn, hoe ze binnen kunnen komen, hoe een huis er van binnen uitziet en waar ze bij de inbraak op moeten letten.
   

  •Soms komen ze terug voor de overgebleven waardevolle spullen.
  De inbrekers hebben tijdens de eerste inbraak spullen gezien die ze niet meer mee konden nemen, maar wel wilden hebben. Als die spullen waardevol genoeg zijn, kunnen ze besluiten om terug te keren om die alsnog te stelen.
   

  •In andere gevallen wachten de criminelen een tijdje voor ze weer terug keren.
  Ze verwachten dat de slachtoffers na de eerste inbraak de spullen die eerder gestolen zijn weer hebben vervangen (computers, laptops) zodat ze deze opnieuw kunnen stelen.


  Ook buren worden doelwit
   

  Je zou denken dat mensen bij wie is ingebroken, maatregelen nemen om een nieuwe inbraak te voorkomen, zoals het aanleggen van een alarmsysteem, camerabeveiliging of betere sloten.
  Wat we vervolgens zien is dat de buren van een huis waar is ingebroken, in de periode daarna ook meer risico lopen op een inbraak. De criminelen zijn dan eigenlijk van plan om bij hun eerdere doelwit toe te slaan, maar wijken daar vanaf vanwege een alarm of andere beveiliging.  Bent u op zoek naar een degelijke camerabeveiliging voor een schappelijke prijs? Kijkt u dan eens hier:
   

  https://www.alarmsysteemexpert.nl/hd-camerabewaking/hikvision-ip-camerabewaking/hd-ip-camerabewaking-kit/

  of hier:
  https://www.alarmsysteemexpert.nl/hd-camerabewaking/dahua-ip-camerabewaking/hd-ip-camerabewaking-kit/

  Zoekt u een goed alarmssysteem? Kijk u eens hier en vraag een offerte aan:

  https://www.alarmsysteemexpert.nl/alarmsystemen/jablotron-alarmsysteem/jablotron-100/jablotron-100-alarmsysteem-kits/

  Plaats een reactie

  Comment form Text

  * Verplichte velden
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien en om onze website te kunnen optimaliseren? Alarmsysteemexpert en onze partners (Google) verzamelen gegevens en gebruiken cookies om persoonlijk en niet-persoonlijk te adverteren en deze te meten. Daarnaast gebruiken wij deze gegevens om ons websiteverkeer te analyseren. OKLees onze Privacy Policy »