Gratis verzending vanaf 99,-
Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
Showroom in Gorinchem
Offerte aanvragen
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Review Logo4.72 @ Trusted Shops
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending vanaf 99,-
  Ruim 20 jaar beveiligingsspecialist
  Showroom in Gorinchem

  Door Alarmsysteemexpert.nl, 16 november 2017

  Nieuwe Hikvision Interface

  Hikvision heeft een nieuwe generatie firmware gelanceerd voor netwerkvideorecorders, genaamd NVR 4.0. De firmware zorgt voor een nieuw design en nieuwe functies. Hierdoor ervaart u de maximale gebruikerstevredenheid.

  Het wordt gelanceerd in de Hikvision I-serie NVR-apparaten, ter vervanging van de oudere NVR 3.0 GUI. Oudere apparaten zullen ook profiteren van de nieuwe firmware.

  Door dit nieuw ontwerp, de prettige gebruikerservaring en verbeterde intelligente applicaties, zal de nieuwe generatie GUI operators u in staat stellen veel meer en veel intuïtiever te doen. U ervaart een enorme verbetering in de werking van de recorder, met nieuwe functies zoals:


  • Targetdetectie, belangrijke doelen kunnen worden gedetecteerd en vastgelegd. Gemaakte snapshots kunt u rechtstreeks linken aan het afspelen van de gebeurtenis.

  • Smooth Dragging, gebruikers kunnen eenvoudig klikken en slepen naar het live weergave venster.

  • Miniatuurweergave, prominente miniaturen kunnen worden gekoppeld aan het afspelen van video en zichtbaar worden wanneer u de muis over de voortgangsbalk beweegt.

  • Achtergrond exporteren, gedurende de export van video’s kan de gebruiker nog steeds schakelen tussen menu's.

  • Grafisch camerabeheer, de cameralijst kan in kwadrant worden weergegeven waardoor het gemakkelijk is om de beelden van elke camera te bekijken.

   

  De verbeterde intelligente toepassingen van de NVR 4.0 omvatten Smart Data Release - waarmee gebruikers verhoudingen tussen reguliere en kritieke opnamen kunnen configureren, zodat vitale beelden langer kunnen worden opgeslagen.

  Het is ook mogelijk met HDD status management (ontwikkeld in samenwerking met Seagate), realtime de status van de harde schijf te bewaken. Hierdoor wordt meer veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd.

  Keen Yao, VP van Hikvision's International Business Center, geeft aan: "Hikvision is voortdurend op zoek naar innovaties om onze producten te verbeteren. Maar we kijken niet alleen naar de front-end camera's - we zijn bezig met het ontwikkelen van onze complete oplossingen. Na twee jaar ontwikkeling, zijn we trots om de baanbrekende NVR 4.0 GUI aan te kondigen, waarvan we vinden dat gebruikers er plezier aan gaan beleven. "


   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking