Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision Email instellingen DVR/NVR/IPC (GMAIL)

De afbeeldingen hieronder geven de instellingen aan in de DVR m.b.t. de email functionaliteit.<br />
Wanneer u gebruikt maakt van GMAIL kan u onderstaande SMTP server instellingen overnemen. Bovenin vult u uw eigen inlognaam en wachtwoord in, waarmee de DVR zich inlogt op de SMTP server.

Lees meer

Poort forwarding router

Indien u een IP camera of recorder heeft aangeschaft, dan ziet u de beelden natuurlijk graag terug op uw mobiele telefoon. Om dit te kunnen zien dient u uw router correct in te stellen. Hierbij helpen wij u graag met deze stap voor stap instructies. Dit is een richtlijn, het kan zijn dat uw systeem in het engels staat of net iets afwijkt van onze instructies.

Lees meer

Welke kiezer heb ik nodig? (Jablotron)

Een van de meest gestelde vragen is; welke kiezer heb ik nodig voor mijn Jablotron alarmsysteem? Wij hebben de eigenschappen van deze 3 kiezers voor u op een rijtje gezet. U kunt immers niet zonder. U wilt toch ook gebeld worden als uw alarm af gaat?!

Lees meer

Draadloos alarmsysteem betrouwbaar?

Is een draadloos alarmsysteem wel betrouwbaar? <br />
Een terechte vraag. Veel mensen denken dat een draadloos alarmsysteem niet betrouwbaar is. Vaak wordt gezegd dat het signaal te verstoren is, batterijen snel leeg zijn of dat er vaak een valse melding of storing veroorzaakt wordt.

Lees meer