Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dahua HDCVI

Tijden veranderen en daarmee ook de eisen die aan uw alarmsysteem gesteld worden. Maar dat betekent niet dat u van uw analoge apparatuur direct afscheid hoeft te nemen! Met de componenten van Dahua HDCVI - High Definition Composite Video Interface - verbindt u oud en nieuw met elkaar. Beschikt u nu nog over analoge apparatuur die is aangesloten op een coax kabel? Dan hoeft er aan de basis van uw systeem weinig te veranderen. U kunt namelijk moeiteloos uw nieuwe IP camera toestellen aansluiten op deze kabel! Daarom is het merk Dahua HDCVI ook zo populair.

Dahua HDCVI set

Wilt u direct meerdere hoeken van uw terrein volledig kunnen bewaken? Dan is een Dahua HDCVI set precies iets voor u. Kies uit diverse opties met één of meerdere camera’s die u zowel binnen als buiten op kunt hangen. Ze zijn de perfecte aanvulling op uw bestaande alarmsysteem. Ook in het donker maken ze de scherpste opnames. Weet u niet goed welke Dahua HDCVI set u het beste kunt kiezen? Vertrouw dan op deskundig advies van de professionals van AlarmsysteemExpert.

Dahua HDCVI camerabewaking

Dankzij ons brede assortiment bent u snel voorzien van de beste beveiliging wanneer u van de professionele Dahua HDCVI camerabewaking gebruik wilt maken. U vindt bij ons onder andere lampen, monitoren, voedingen en bekabeling. Zo vindt u precies de onderdelen die u nodig heeft voor de bewaking van uw erf of bedrijfspand. Met een kabellengte tot 500 meter heeft u geen enkele last van kwaliteitsverlies. Dankzij uw Dahua HDCVI camerabewaking profiteert u van de scherpste beelden waarop u direct ziet wat er op of rond uw terrein gebeurt!