Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dahua HD-CVI camera set

Wanneer u analoge en digitale apparatuur met elkaar wilt combineren, is een Dahua HD-CVI camera set ideaal. De sets in ons assortiment bevatten een analoge 2MP Starlight dome camera van Dahua, waarmee u haarscherpe beelden kunt filmen. Daarnaast kunt u bij een Dahua HD-CVI camera set ook kiezen tussen een 4-kanaals en 8-kanaals HD recorder. U bestelt de complete camera sets eenvoudig online via AlarmsysteemExpert. Wilt u ons uitgebreide assortiment graag van dichtbij bekijken? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Gorinchem!

Dahua HD-CVI camera set aansluiten

Met de aanwijzingen in de handleiding kunt u zonder veel problemen uw Dahua HD-CVI camera set zelf aansluiten. Met de meegeleverde coax kabel en connectors verbindt u de camera eenvoudig met de HDCVI recorder. De recorder in deze set is geschikt voor zowel HD-CVI camera’s, HD IP camera’s of analoge camera’s. Wilt u de Dahua HD-CVI camera set liever laten aansluiten door onze vakmensen? De monteurs van Alarmsysteem helpen u dan graag! Wij zijn een VEB Erkend beveiligingsbedrijf, wat betekent dat wij de installatie en onderhoud doen volgens zeer strenge veiligheidseisen.

Dahua HD-CVI camera set kopen

Naast een of meerdere stevige, vandaalbestendige HD-CVI domecamera’s die standaard in deze sets zitten, kunt u ook andere camera’s bij de Dahua HD-CVI camera set kopen. Zo hebben wij ook HD-CVI bulletcamera’s en PTZ camera’s. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor accessoires, voedingen en monitoren. Wilt u graag een van deze producten of een Dahua HD-CVI camera set kopen, maar heeft u nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De deskundige medewerkers van AlarmsysteemExpert staan voor u klaar!