Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dahua HD-CVI recorder

Gebruikt u voor uw huidige camerabewaking coax kabels, maar wilt u graag overstappen van analoog naar digitaal beeld? Met een Dahua HD-CVI recorder en camera’s worden analoge camerabeelden omgezet naar haarscherpe digitale output van HD kwaliteit (1920x1080). Deze wordt met H.265 of H.265+ compressie zeer efficiënt opgeslagen op de harde schijf van uw recorder. Dankzij de PentaBrid technologie kunt u een Dahua HD-CVI recorder ook gebruiken voor HD-TVI, AHD, analoge en IP camera’s.

Dahua HD-CVI video recorder

Bij AlarmsysteemExpert bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid aanbod Dahua HD-CVI apparaten. Een video recorder met geavanceerde mogelijkheden en robuuste camera’s bestelt u bij ons eenvoudig online. Wij hebben complete HD-CVI camerasets, die bestaan uit een of meerdere 2MP Dahua StarLight camera’s en een Dahua HD-CVI video recorder. Deze sets kunt u aanvullen met andere HD-CVI camera’s uit ons assortiment. U brengt de kleinste details haarscherp in beeld dankzij de 4K UHD resolutie (3840x2160) van de 8MP domecamera’s en bulletcamera’s.

Dahua HD-CVI recorder installeren

Het is redelijk eenvoudig om zelf een Dahua HD-CVI recorder te installeren. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen IP-adressen in te stellen, wat vaak nodig is bij IP camerabewaking. Wilt u de installatie en onderhoud liever aan vakmensen overlaten? AlarmsysteemExpert is een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, wat betekent dat onze monteurs uw Dahua HD-CVI recorder en camera’s installeren volgens zeer strenge eisen. Het is ook mogelijk om de installatie voor een deel door ons te laten uitvoeren. Informeer naar de mogelijkheden via onze klantenservice of vraag direct een offerte aan. Voor een ruim aanbod en de beste service kunt u altijd rekenen op AlarmsysteemExpert!