Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Cameramast

Wilt u uw terrein beveiligen, maar heeft u geen geschikte locatie om uw camera’s op te hangen? Dan kunt u ervoor kiezen om een cameramast aan te schaffen. Een cameramast is een hoge paal, waar u uw camera aan kunt bevestigen. Een cameramast van AlarmsysteemExpert kan wel 5 meter hoog zijn en wordt bevestigd met een kantelanker. Het kantelanker dient gestort te worden in beton in de grond. De mast zelf is hol en in de voetplaat van het kantelanker zit een gat met een diameter van 20mm, waar u de kabels doorheen kunt trekken. Uw installateur kan op de gewenste hoogte een gat boren om daar de camera te bevestigen.

Cameramast kaal

Als u een cameramast bestelt dan wordt deze kaal geleverd. Dit houdt in dat er geen camera of ophangbeugels bij inbegrepen zijn. Ophangbeugels worden er niet bij geleverd, omdat er verschillende soorten camera’s zijn zoals dome camera’s en bullet camera’s. Deze hebben ook hun eigen soort camera beugels. Indien u al camera’s heeft kan AlarmsysteemExpert u advies geven over de juiste ophangbeugels en deze leveren. Een cameramast die kaal wordt geleverd kunt u zelf installeren als u hiervoor de middelen heeft. U kunt ook onze installateurs inschakelen om de installatie voor u uit te voeren.

Cameramast zwart

U kunt de cameramast in verschillende kleuren bestellen. Zo kunt u ervoor kiezen om de cameramast in het zwart, wit of blank te kopen. Blank houdt in dat de mast de kleur van het materiaal heeft. In dit geval is de mast van aluminium, dus heeft de mast een zilveren kleur. Naast de standaard kleuren is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een RAL kleur naar keuze. Denk er ook over na of u wilt dat de cameramast moet opvallen. Wilt u een opvallende cameramast? Dan kunt u kiezen voor een felle kleur. Wilt u juist dat de cameramast niet opvalt? In dat geval is het beter om een cameramast in het zwart te kiezen.