Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dahua Artificial Intelligence camera

Valse alarmeringen zijn verleden tijd met een Dahua Artificial Intelligence (AI) camera. De nieuwste apparatuur van het topmerk Dahua gebruikt namelijk slimme algoritmes. Hiermee ziet de camera verschil tussen bijvoorbeeld mensen, dieren en auto’s. Bij AlarmsysteemExpert bent u aan het juiste adres voor alles wat met professionele beveiliging te maken heeft. Wilt u de Dahua Artificial Intelligence camera van dichtbij bekijken? Kom dan eens langs bij onze vestiging in Gorinchem!

Dahua Artificial Intelligence camera installeren

Het is niet voor iedereen weggelegd om een Dahua Artificial Intelligence camera zelf te installeren. U kunt voor de installatie en onderhoud van uw apparatuur dan ook altijd op AlarmsysteemExpert rekenen. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, wat betekent dat onze monteurs uw Dahua Artificial Intelligence camera’s installeren volgens de eisen van verzekeringsmaatschappijen. Eventueel voorzien wij uw beveiligingssysteem ook van een erkend kwaliteitsdocument.

Dahua Artificial Intelligence camera kopen

U kunt bij AlarmsysteemExpert naast een Dahua Artificial Intelligence camera ook andere producten kopen van dit merk. De HD IP camera’s van dit toonaangevende merk voor bewakingscamera’s staan bekend om hun kraakheldere beelden. Zo biedt de Starlight-techniek van Dahua ook in het donker een kleurrijk beeld. Deze feature is standaard voor alle AI camera’s van Dahua. Staat u op het punt om Dahua Artificial Intelligence camera te kopen, maar heeft u nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De deskundige medewerkers van AlarmsysteemExpert helpen u namelijk graag verder.