Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dahua camera met microfoon

Wanneer u haarscherpe beelden én geluid wilt opnemen, is een Dahua camera met microfoon de ideale oplossing. Camera’s van Dahua zijn uitgerust met de geavanceerde Starlight technologie. Dankzij deze techniek produceren de camera’s in zowel helder verlichte als duistere omgevingen een ongekend resultaat. Dankzij de H.265 video standaard nemen de scherpe beelden weinig opslagruimte in. Ook de opslag van audio van een Dahua camera met microfoon is dankzij de AAC-technologie uiterst efficiënt. Bij AlarmsysteemExpert bent u aan het juiste adres voor alles op het gebied van alarmsystemen!

Dahua draadloze camera met microfoon

Zoekt u een camera die gemakkelijk te verplaatsen is? Een Dahua draadloze camera met microfoon is eenvoudig te installeren. Zeker wanneer u een stabiel netwerk heeft, is een HD wifi camera de perfecte HD IP camera voor uw bewakingssysteem. Wilt u uw systeem van HD camerabewaking liever niet zelf aanleggen? Dan kunt u rekenen op de vakmensen van AlarmsysteemExpert! Wij zijn lid van de VEB, zodat u zeker weet dat de installatie en onderhoud door onze experts aan de strengste eisen voldoet. Wij staan klaar, ook wanneer u advies nodig heeft bij het instellen van uw nieuwe Dahua draadloze camera met microfoon. Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Dahua camera met microfoon kopen

Wanneer u een Dahua camera met microfoon wilt kopen, is AlarmsysteemExpert dé online shop waar u altijd terecht kan. Wanneer u de camera’s van dichtbij wilt zien, kunt u ook langskomen bij onze showroom in Gorinchem. Onze medewerkers laten u graag alle verschillende modellen uit ons brede assortiment zien. U kunt bij AlarmsysteemExpert veel meer dan alleen een Dahua camera met microfoon kopen. Ook voor accessoires en HD recorders die u nodig heeft voor een volledig werkend systeem, bestelt u eenvoudig online bij AlarmsysteemExpert.