Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dahua Eyeball camera

Voor de beste kwaliteit bewakingsbeelden bij dag én nacht, kunt u rekenen op de beelden van een Dahua Eyeball camera. Dankzij de geavanceerde Starlight technologie kunt u namelijk kraakheldere opnames maken. Een Dahua Eyeball camera is dankzij de IP67 rating bestand tegen weer en wind en dus ook buiten te gebruiken. Voor een uitgebreid aanbod bewakingscamera’s van absolute topkwaliteit kunt u altijd rekenen op ons rekenen. Ook voor uitstekende service en kennis kunt u altijd terecht bij AlarmsysteemExpert, al ruim 20 jaar dé beveiligingsexpert.

Dahua Eyeball camera of dome camera?

Wanneer u een groot gebied wilt controleren met uw Dahua IP camerabewaking, kunt u daarvoor het beste een dome camera gebruiken. Een Dahua Eyeball camera is vooral geschikt om toezicht te houden op kleinere ruimtes. Het voordeel van een Eyeball camera is dat deze een betere beeldkwaliteit geeft zonder verstoringen. Wanneer u veel te maken heeft met vandalisme is een dome camera een uitstekende keuze. Dankzij de bolvormige kap is dat type camera namelijk veel beter bestand tegen pogingen om deze te beschadigen. Het nadeel van de dome is echter dat er condensatie in kan ontstaan, waardoor het beeld minder scherp is.

Dahua Eyeball camera installeren

U kunt een Dahua Eyeball camera eenvoudig zelf installeren dankzij de PoE techniek waarmee alle HD IP camera’s van dit merk zijn uitgerust. Dit betekent dat u geen aparte kabel nodig heeft om de apparatuur van stroom te voorzien. Met een Dahua camera set heeft u alle benodigdheden, waaronder een recorder, direct in huis. Wilt u zeker zijn dat de installatie naar behoren wordt uitgevoerd? Bij AlarmsysteemExpert bent u dan aan het juiste adres. Als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf kunt u de installatie en onderhoud van uw Dahua Eyeball camera zeker aan ons toevertrouwen. Daarbij wordt ook ruimschoots voldaan aan de strenge eisen van verzekeringsmaatschappijen.