Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Fisheye camera

Heeft u een groot terrein dat u in beeld wilt brengen met camera’s? Kies dan voor een fisheye camera van Dahua bij AlarmsysteemExpert! Deze camera’s zijn plat en hebben in het midden een camera zitten met een fisheye lens. Een fisheye lens heeft een korte brandpuntsafstand, dit houdt in dat er een groot beeldhoek vormt. Zo kunt u dus een groter gebied van uw terrein zien, maar zijn de beelden wel wat bolachtig. Een fisheye camera is dus ideaal als u een groot terrein in beeld wilt brengen. U heeft er weinig van nodig om het hele terrein te kunnen dekken.

Wilt u een groot terrein dekken, maar een andere soort camera gebruiken? Dan kunt u er ook voor kiezen om te kiezen voor een cameramast in combinatie met een bullet camera, dome camera of een andere camera die u fijn vindt.

Fisheye camera Dahua

Door de fisheye lens krijgt u dus een bolachtig beeld. Maar als het beeld bolachtig wordt, is het dan nog wel goed zichtbaar? Met de Fisheye camera van Dahua weet u zeker dat uw beelden van hoge kwaliteit zullen zijn. Deze camera’s zijn bestand tegen vandalisme en levert haarscherpe details. Daarnaast heeft de fisheye camera van Dahua ook een dag en nacht functionaliteit, waardoor u ook in de avond duidelijk beelden ontvangt. Daarnaast zijn deze fisheye camera’s ook HD IP camera’s en kunt u dus via het internet gemakkelijk de beelden bekijken op uw monitoren of smartphone, wanneer u maar wilt.

Fisheye IP camera panoramic

Naast de standaard fisheye camera van Dahua vindt u bij AlarmsysteemExpert ook de Fisheye IP camera panoramic. De camera’s van deze series hebben een dag en nacht functionaliteit én maken gebruik van Starlight technologie. Deze technologie zorgt voor haarscherpe beelden, óók in het donker of bij overbelichting. De fisheye IP camera panoramic gebruikt meerdere sensoren om tot één panorama beeld te komen, waar op kan worden ingezoomd.