Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Beveiligingscamera monitor

Wanneer u beelden maakt met een beveiligingscamera, is een monitor de beste manier om deze direct te zien. Een professioneel beeldscherm voor uw bewakingssysteem bestelt u eenvoudig via AlarmsysteemExpert. Wilt u de verschillende modellen beveiligingscamera of de monitor eerst van dichtbij bekijken? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Gorinchem. Onze deskundige medewerkers kunnen u alles vertellen over de producten in ons brede assortiment.

Beveiligingscamera draadloos monitor

Of uw beveiligingscamera nu wel of niet draadloos is, met een monitor houdt u alles scherp in de gaten. Veel moderne HD IP camera’s worden geleverd met software of apps om de beelden overal te kunnen bekijken. Wilt u meer weten over het instellen van de camera’s, HD recorders en monitors? Neem voor deze en al uw vragen contact op met onze klantenservice. Wij kunnen voor u de installatie en onderhoud ook doen. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, zo weet u dat onze monteurs uw draadloze beveiligingscamera en monitor aanleggen volgens zeer strenge eisen.

Beveiligingscamera monitor kopen

Wilt u voor uw beveiligingscamera een monitor kopen? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert aan het juiste adres. Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een geavanceerde bewaking. Naast de beeldschermen van Iiyama hebben wij ook camera’s van topmerken als Dahua en Hikvison. U kunt uw beveiligingscamera en monitor kopen in onze showroom in Gorinchem, maar u kunt ook direct online bestellen via onze website. Bovendien kunt u ook eenvoudig een offerte aanvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een aantrekkelijk aanbod. U kunt altijd rekenen op de service en kwaliteit bij AlarmsysteemExpert.