Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Dahua camera

Eén van de topmerken op het gebied van beveiliging is Dahua. Met een Dahua camera profiteert u van geavanceerde technologie die ervoor zorgt dat uw eigendommen veilig zijn. De Dahua technologie wordt toegepast in meer dan 180 landen en in sectoren zoals banken, logistiek en transport, openbare veiligheid en door particulieren. Als u op zoek bent naar een Dahua camera heeft u veel keuze uit diverse modellen bij AlarmsysteemExpert. Zo kunt u kiezen voor een bullet camera, dome camera of een artificial intelligence camera.

Dahua camera top 5

Dat deze camera’s van hoge kwaliteit zijn dat is al duidelijk, maar welke bewakingscamera past het beste bij u? Dit is natuurlijk afhankelijk van de situatie, maar om een makkelijkere keuze te maken kunt u ook kijken bij de Dahua camera top 5. Hier worden de meest verkochte camera’s van het merk Dahua weergegeven. Uiteraard betekent een top 5 niet meteen dat deze producten ideaal zijn voor u. Kijk naar uw situatie en waarvoor u een camera wilt. En welk aanzicht wilt u beveiligen met een camera?

Wilt u een vaste hoek in zicht hebben of wilt u juist de omgeving duidelijk in zicht wilt hebben? Voor meer zicht kunt u beter kiezen voor een camera die ook kan draaien en zo meer van de omgeving kan zien. Heeft u een gebied buiten dat u wilt beveiligen? Zorg dan dat u een camera kiest die hier ook geschikt voor is. Het is dus fijn om een Dahua camera top 5 te hebben, maar blijf kijken naar wat belangrijk voor u is!

Dahua IP camera

Veel standaard camera’s nemen beelden wel op, maar u kunt ze niet altijd bekijken. Dan moet u op de locatie aanwezig zijn om toegang te hebben tot de beelden. Met een Dahua IP camera kunt u overal live uw beelden bekijken. IP staat voor Internet Protocol en dit houdt in dat de camera’s toegang tot het internet hebben. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw beelden op uw computer, tablet of smartphone bekijken als u internet heeft. Wilt u écht alles in de gaten houden? Dan kunt u ervoor kiezen om een HD IP camerabewaking kit te bestellen. Dit is een compleet beveiligingssysteem inclusief één of meerdere camera’s.

Dahua camera systeem

Heeft u een groter terrein dat u wilt beveiligen? Dan is het handig om een Dahua camera systeem te gebruiken. U kunt hierop meerdere camera’s aansluiten en zo optimaal overzicht houden over uw terrein. Naast een Dahua camera systeem, kunt u ook nog kiezen voor een alarmsysteem. Zo zorgt u voor optimale beveiliging op én rondom uw terrein. Zorg er wel voor dat u passende HD IP camera’s uitkiest voor uw situatie. Wilt u voornamelijk ‘s avonds de situatie veiliger maken? Kies dan voor een HD IP camera met een IR filter(infrarood) voor betere beelden in het donker. Weet u niet zeker welke camera’s geschikt zijn voor uw situatie? Neem gerust contact op met ons of raadpleeg onze keuzehulp.

Dahua IP camera installeren

U kunt een Dahua IP camera zelf installeren of door onze installateurs laten doen. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf en verzekeren u dat de installatie veilig en professioneel gebeurt. Ook gedeeltelijke installatie is een optie. Hierbij zorgt u voor de bekabeling en zullen onze monteurs de plaatsing van de camera’s behandelen. Door uw Dahua IP camera te laten installeren door AlarmsysteemExpert weet u zeker dat het systeem voldoet aan de eisen van verzekeringsmaatschappijen.