Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Verborgen camera

Behalve een leuke gadget is een verborgen camera (ook wel spy cam genoemd) ideaal wanneer u ongemerkt een oogje in het zeil wilt houden! U kunt als particulier een verborgen camera gebruiken om bijvoorbeeld te kijken of de oppas uw kinderen goed behandelt. En wanneer u een eigen zaak heeft, zet u deze in om het personeel op stelen te betrappen. Hiernaast kan het natuurlijk ook gewoon fijn zijn om geen opvallende en soms zelfs intimiderende beveiliging in huis te hebben. Bij AlarmsysteemExpert vindt u precies wat u zoekt!

 

Verborgen camera installeren

Hoe moet u een verborgen camera installeren? Het allerbelangrijkste is natuurlijk de positie. Plaats de camera op zo’n manier dat deze niet zichtbaar is, maar dat u wel alles wat u wilt zien in beeld hebt. Wilt u zelf uw verborgen camera installeren of laat u dat liever over aan een professional? Voor elk alarmsysteem dat u bij AlarmsysteemExpert aanschaft, kunnen wij namelijk installatie en onderhoud uitvoeren!

Verborgen camera wifi

De meeste verborgen camera’s werken in plaats van via wifi met een intern geheugen dat u via een USB-kabel kunt bekijken. Uiteraard kunt u het opgenomen materiaal hiermee overzetten op een harde schijf en bewaren. Ook is het mogelijk om camera’s aan te sluiten op een systeem met PoE. U heeft dan geen kabels nodig. Het is niet veel anders dan een verborgen camera via wifi aansluiten. Alleen wordt deze (uiteraard draadloos) verbonden aan uw draadloze HD IP camerabewaking!

Verborgen camera draadloos

Zoals gezegd werken de meeste camera’s met een intern geheugen. Daarbij zijn ze oplaadbaar. Dit betekent dat uw verborgen camera volledig draadloos gebruikt kan worden! De opnameduur varieert per apparaat. U kunt een verborgen camera draadloos krijgen in de vorm van verschillende alledaagse voorwerpen.

Denkt u er wel om dat een spycam alleen bedoeld is om uw eigendommen te beschermen of controleren! Wees altijd op de hoogte van de wet. Zo voorkomt u onwettig gebruik en strafrechtelijke vervolging. Daar zit immers niemand op te wachten!

Verborgen spy camera

Naast de HD camerabewaking is het handig om bij uw verborgen spy camera van bewegingsdetectie gebruik te kunnen maken. De camera begint dan pas op te nemen zodra er beweging in de buurt wordt waargenomen. Hiermee kan uw systeem bijvoorbeeld een inbreker te betrappen. Bent u op zoek naar een verborgen spy camera die ook ‘s nachts beelden kan opnemen? Dan is nachtvisie een uitkomst. Bekijk de vele mogelijkheden in onze webshop of kom langs in onze showroom. U ontgaat in elk geval niets meer!