Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision Smart 5

Bent u op zoek naar een camera die zowel in het licht als in het donker goed presteert? Dan zijn de camera’s van de Hikvision Smart 5 series een goede keuze. Deze camera’s beschikken over zowel een DarkFighter lens als een LightFighter WDR-techniek. Zo kunt u overdag duidelijke beelden zien ook als er tegenlicht is en ‘s nachts heeft u ook heldere beelden. Daarnaast is de behuizing van deze camera water en stof resistent én bestand tegen vandalisme. Dit maakt camera’s van de Hikvision Smart 5 series ideaal voor uw HD camerabewaking systeem.

Hikvision Smart 5 camera

De Hikvision Smart 5 camera beschikt over 5 selecteerbare streams die op meerdere locaties te bekijken is. Zo is het mogelijk dat u vanuit huis én op kantoor naar dezelfde beelden kunt kijken. Ook kunt u bij deze camera’s een watermerk in het live beeld zetten. De camera’s kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. Er zijn  twee verschillende soorten modellen beschikbaar binnen de Hikvision Smart 5 camera series. U kunt kiezen uit de Smart dome camera en de Smart bullet camera.

Hikvision Smart 5 kopen

Bent u van plan om een Hikvision Smart 5 camera te kopen? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert aan het juiste adres! Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in beveiligingssystemen. Dit betekent dat wij écht kwaliteit leveren. U kunt uw Hikvision IP camerabewaking ook door ons laten installeren of onderhouden. Wilt u nog wat vragen stellen, voordat u een camera van de Hikvision Smart 5 series wilt kopen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.