Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Kenteken camera

Bij AlarmsysteemExpert bent u aan het juiste adres voor een uitstekende kenteken camera van het vooraanstaande merk Hikvision. Om een kenteken razendsnel te kunnen herkennen en een bijpassende actie uit te voeren zijn deze License Plate Registration (LPR) camera’s ideaal. Zo hebben ze minimaal een Full HD resolutie en 60 fps, wat betekent dat het beeld elke seconde zestig keer wordt ververst. Hierdoor wordt ook van bewegende voertuigen het kenteken via de camera haarscherp opgenomen!

Kentekenherkenning camera

De camera’s van Hikvision zijn uitgerust met een whitelist- en blacklist functie die u zelf volledig in kunt stellen. Op die manier kunt u met de kentekenherkenning van de camera automatisch de slagboom openen of juist dichtlaten. Dankzij de hoogwaardige sensor bent u zeker van een kraakhelder beeld, in zowel donkere omgevingen als bij helder tegenlicht van bijvoorbeeld koplampen. De kentekenherkenning van een Hikvision camera is daardoor zeer betrouwbaar.

Kenteken registratie camera

Wanneer u een bepaald gebied wilt beveiligen voegt een kenteken registratie camera een belangrijke extra beveiligingslaag toe. Deze kunt u bijvoorbeeld bij weegbruggen, tankstations of een bedrijventerrein helpen. De camera’s van Hikvision beschikken over een speciaal infrarood licht, dat in tegenstelling tot het infrarood licht van andere HD IP camera’s, niet weerkaatst op kentekenplaten. Hierdoor blijft de kentekenregistratie van de camera ook probleemloos werken in ongunstige omstandigheden als mist of regen.

Kenteken camera kopen

Staat u op het punt een kenteken camera te kopen, maar wilt u eerst meer informatie? Bijvoorbeeld over de aanleg of de technische mogelijkheden? U kunt altijd langskomen in onze showroom in Gorinchem of contact met onze klantenservice opnemen. Ook voor andere HD IP camera’s, zoals een 360° camera, bullet camera of dome camera kunt u altijd bij ons terecht. Of u nu een kenteken camera wilt kopen of een ander systeem, wij staan graag voor u klaar met deskundig advies op maat!