Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Koorts detectie camera's

Deze Hikvision koorts detectiecamera’s zijn HD IP camera’s en hebben een thermische werking waarmee ze temperaturen kunnen meten. Hierdoor wordt het mogelijk om van een afstand de temperaturen van personen te detecteren. Zo kunt u op een veilige wijze controleren op griep of koorts bij personen. Er zijn verschillende modellen koorts detectie camera’s. Zo kunt u kiezen voor een handmodel of het bullet model die u aan de muur kunt installeren.

Koorts detectie camera's werking

Door de AI detectie van de Hikvision koorts detectie camera’s worden valse meldingen verminderd. Daarnaast zijn de resultaten zeer accuraat door het gepatenteerde Hikvision temperatuur algoritme. Door een geïntegreerd geluid alarm bent u er meteen van op de hoogte wanneer er iemand met een temperatuurverhoging langs het camerasysteem loopt.

Koorts detectie installeren

Als u kiest voor het handmodel is er geen installatie nodig, hoe makkelijk is dat! U kunt de koorts detectie zelf installeren of de deskundige monteurs van Alarmsysteemexpert inschakelen. Bij sommige modellen is het ook mogelijk om ervoor te kiezen om ze op een tripod te bevestigen. Zo kunt u de koorts detectie camera gemakkelijk verplaatsen. Om uw koorts detectie camera optimaal te laten meten kunt u ook gebruik maken van een Blackbody, een kalibratie apparaat in een zwarte behuizing. Hiermee kunt u de nauwkeurigheid van uw metingen verhogen. Let er wel op dat u de geadviseerde afstanden aanhoudt bij het opzetten van de tripods.