Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision Acusense IP-camera Draadloos

Is het lastig is om UTP-kabels te leggen van uw camera(‘s) naar de recorder? Dan is een Hikvision IP-bewakingscamera draadloos ideaal! De verschillende draadloze mogelijkheden van Hikvision zijn voorzien van powerline adapters met PoE. Hiermee maakt u van ieder stopcontact in de buurt van de camera een netwerkaansluiting.

Let op! Het is belangrijk dat uw huidige recorder geschikt is voor uw nieuwe draadloze Hikvision IP-bewakingscamera. Bekijk ook of deze de resolutie aankan om te profiteren van een optimale camerabewaking!

Hikvision IP bewakingscamera draadloos installeren

Door de powerline adapters met PoE wordt het een stuk eenvoudiger om Hikvision bewakingscamera's (draadloos) te installeren. Met de adapters leidt u het internet via het stopcontact naar alle kanten van het huis. Naar een andere verdieping, uw tuin of gewoon naar de andere kant van de kamer. Ze maken gebruik van het bestaande stroomnet in uw huis. Lange kabels trekken en gaten boren is overbodig. Natuurlijk kunt u de Hikvision IP-bewakingscamera draadloos ook laten installeren door de vakmensen van AlarmsysteemExpert!

Hikvision IP bewakingscamera draadloos kopen

U kunt  altijd bij de vakkundige medewerkers van AlarmsysteemExpert terecht voor meer informatie. Als u besluit een Hikvision IP-bewakingscamera draadloos te kopen, heeft u de volgende opties:

De powerline adapters in bovenstaande sets zijn bij de camera dus voorzien van PoE uit, waarmee de aangesloten IP-camera direct zijn voeding krijgt. Superhandig!

Na de installatie van het pakket kunnen wij u inplannen in onze agenda met uw Ordernummer via www.serviceagenda.nl mijn collega van de Technische dienst gaat u dan helpen met inprogrammeren.