Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision Turbo

U maakt de overstap van analoog naar digitaal eenvoudig en soepel door voor een Hikvision Turbo systeem te kiezen. De onderdelen zijn eenvoudig te installeren en u hoeft uw bestaande bekabeling niet te vervangen! Het is bovendien mogelijk om analoge camera’s op de recorders aan te sluiten. Zo heeft u zelf in de hand wat uw nieuwe alarmsysteem gaat kosten. Ook beslist u zelf hoeveel componenten u erop aan wilt sluiten. Laat dat maar aan Hikvision Turbo over!

Hikvision Turbo HD

Profiteer van glasheldere beelden in Hikvision Turbo HD kwaliteit! Ook met uw huidige analoge systeem ziet u haarscherp wat er op en rond uw terrein allemaal gebeurt. Met één of meerdere IP camera toestellen op en rond uw erf of bedrijfspand ervaart u een optimaal gevoel van veiligheid. Dankzij de PTZ camera’s van dit gerenommeerde merk maakt u ook in schaars verlichte omgevingen de scherpste opnames. Laat dat maar aan uw Hikvision Turbo HD camera set over!

Hikvision Turbo camera

Bekijk waar u maar wilt de beelden die uw Hikvision Turbo camera maakt. Sluit de opnameapparatuur aan op uw router om overal ter wereld uw erf in de gaten te houden. U kunt gebruik maken van ieder gewenst aantal camera’s en andere componenten. Ook voor monitoren, kabels, voedingen en andere accessoires bent u bij AlarmsysteemExpert namelijk aan het juiste adres! Bekijk onze verschillende Hikvision Turbo camera modellen en maak uw keuze. Onze deskundigen voorzien u graag van persoonlijk advies!

Kijkt u eens naar het volgend filmpje van Hikvision Turbo HD