Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision Turbo HD bullet camera

Wilt u uw bedrijf of woning voorzien van professionele camerabewaking? Kies dan voor een Hikvision Turbo HD bullet camera! Dit type camera is speciaal ontwikkeld voor beveiligingsdoeleinden. Doordat de camera's zijn voorzien van een “afdakje”, zijn de lenzen goed beschermd tegen regen en zon inval!

Let op! Voor een optimale werking van uw nieuwe Hikvision Turbo HD bullet camera is het belangrijk dat uw huidige recorder de resolutie ervan aankan.

Hikvision Turbo HD bullet camera varianten

Bij AlarmsysteemExpert bestelt u eenvoudig online een Hikvision Turbo HD bullet camera. Bekijk de verschillende varianten goed voordat u een definitieve keuze maakt. Op die manier weet u zeker dat u bewakingscamera's in huis haalt die optimaal geschikt is voor uw situatie! Natuurlijk doet u er al wel verstandig aan om voor Hikvision te kiezen. Dit merk is namelijk vooruitstrevend als het gaat om oplossingen voor beveiliging! De Hikvision Turbo HD bullet camera varianten zijn:

Hikvision Turbo HD bullet camera installeren

Heeft u eenmaal de juiste keuze gemaakt (eventueel met onze keuzehulp) dan moet u uw Hikvision Turbo HD bullet camera natuurlijk installeren. Wanneer u een beetje handig bent en wat technisch inzicht heeft is het vrij simpel om dit zelf te doen. Maar u kunt er ook voor kiezen om uw Hikvision Turbo HD bullet camera te laten installeren door de professionals van AlarmsysteemExpert. Zo bent u verzekerd van optimaal gebruik van uw beveiligingscamera’s!