Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Hikvision Turbo HD PTZ camera

Wat kunt u met een Hikvision Turbo HD PTZ camera? PTZ staat voor 'Pan, Tilt and Zoom'. Dit betekent dat u uw camera op afstand kan laten draaien, kantelen en zoomen. Dit kan vooral een voordeel zijn wanneer u op specifieke plekken extra overzicht wenst. Met een PTZ camera heeft u een uitstekend overzicht op uw terrein en kunt u inzoomen op details!

Let op! Het is belangrijk dat uw huidige recorder de resolutie aankan van uw nieuwe Hikvision Turbo HD PTZ camera. Hierdoor profiteert u van een optimale camerabewaking!

Hikvision Turbo HD PTZ camera buiten

Over het algemeen wordt een Hikvision Turbo HD PTZ camera buiten gebruikt. Bijvoorbeeld bij een slagboom waarmee toegang wordt verleend tot een terrein. Maar ook op een drukbezocht festival. Een Hikvision Turbo HD PTZ bewakingscamera kan buiten goed gebruikt worden, omdat deze ook in een omgeving met weinig licht nog video's van hoge kwaliteit kan leveren! Neem gerust contact op met de vakkundige medewerkers van AlarmsysteemExpert om erachter te komen welke Hikvision camera het beste geschikt is voor u.

Hikvision Turbo HD PTZ camera installeren

Met een beetje technisch inzicht en handigheid kunt u de Hikvision Turbo HD PTZ camera zelf installeren. Het is dan wel belangrijk dat u goed oplet dat er geen obstakels zijn die de functies van de camera belemmeren. Voor zekerheid kunt u uw Hikvision Turbo HD PTZ camera laten installeren door de professionals van AlarmsysteemExpert!

Heeft u ook een alarmsysteem nodig? Bekijk met onze keuzehulp wat de beste combinatie is!