Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Reolink draadloze camera

Bent u op zoek naar een kostenbesparende camera? Dan is de Reolink camera wat u zoekt. Deze camera is gemakkelijk te plaatsen, maar ook qua energiegebruik zijn de camera's erg fijn in gebruik. Dit komt doordat de camera’s draadloos zijn en oplaadbare batterijen hebben die óf door zonnepanelen worden opgeladen óf door uzelf in het stopcontact opgeladen. Daarnaast is het een geavanceerde camera die altijd goed beeld levert. Zelfs wanneer er weinig licht is, gaat er alsnog geen enkele misdaad aan de ogen voorbij van deze camera. Door de zelf aangedreven oplaadbare batterij is de Reolink draadloze camera milieuvriendelijk en kostenbesparend.

Reolink Argus draadloze camera

De Reolink Argus draadloze camera werkt flexibel en is weerbestendig. Met deze beveiligingscamera blijft u altijd en overal verbonden doordat er een livestream is die u kunt bekijken vanaf uw mobiele apparaten. Ook kunt u door middel van de ingebouwde microfoon en luidspreker met dierbaren communiceren of potentiële inbrekers afweren als u niet op locatie bent. Daarnaast is het een HD camerabewaking, waaronder de Reolink camera valt. HD camerabewaking betekent dat de videobeelden erg scherp zijn, waardoor u geen enkele detail mist. Met de camera’s van de Reolink Argus collectie is het mogelijk om uw camera handsfree te bedienen. Door middel van uw stem kunt u Google Home of Amazon Alexa activeren. Een Reolink Argus draadloze camera heeft ook een Full HD resolutie, waardoor het uitzonderlijke visuele presentaties levert. Bekijk onze gehele Reolink draadloze camera’s aanbod bij AlarmsysteemExpert!

Reolink Go draadloze camera

Wilt u geen gedoe met bekabeling van uw camera? Dan is een Reolink Go draadloze camera dé camera voor u. De camera die wordt meegeleverd gaat erg lang mee na één keer opladen. Daarnaast is het ook mogelijk om deze camera te bestellen met een zonnepaneel, wat zorgt voor continue stroom, dag en nacht. De Reolink IP camera is ook te verkrijgen in de varianten Reolink eyeball camera en Reolink bullet camera. Reolink Go draadloze camera is de ideale oplossing voor draadloze videobewaking in of rondom uw huis.

Reolink draadloze camera kopen

Wilt u een Reolink draadloze camera kopen maar heeft u nog enkele vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice. Onze medewerkers zijn deskundig en helpen u graag verder met uw vragen. Mocht u advies op maat willen of de Reolink draadloze camera in het echt willen bekijken, dan is dat uiteraard mogelijk. U bent altijd welkom in onze showroom in Gorinchem. De installatie en onderhoud kan ook gedaan worden door AlarmsysteemExpert, wij zijn namelijk een VEB Erkend Installatiebedrijf. Door onze snelle levering wordt uw kantoor, magazijn, café of huis snel en vakkundig bewaakt.