Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

IP kit 4x dome 4mp Full HD camerabeveiliging set, showroomset!

€ 1.533,00 699,00

IP kit 4x dome 4mp Full HD camerabeveiliging set, showroomset!

Sale
IP kit 4x dome 4mp Full HD camerabeveiliging set bevat 4 IP camera's, welke geschikt zijn voor buiten. De camera's zijn HD beeldkwaliteit met IR leds voor een perfect zicht bij duisternis. Deze HD IP cameraset levert haarscherpe beeldkwaliteit
Op voorraad. Vandaag besteld, zelfde dag verzonden!

Harddisk (door ons ingebouwd)

Upgrade van 4 naar 8 kanaals NVR recorder?

€ 1.533,00 699,00
B2B

Profiteer van onze Reseller service!

Installateurs kunnen bestellen met korting!

Productomschrijving

Dahua IP kit 4x dome 4mp Full HD camerabeveiliging set, showrooomset!

Voor full HD beeld drukt u dan even op tandwieltje de instellingen op 1080P
 
Deze set betreft een nieuwe NVR met 4 showroom demo camera's uit de 4mp serie, vandalisme bestendig. De camera's zijn als nieuw, en hebben een brede kijkhoek en 4mp resolutie! U ontvangt 1 jaar garantie op deze set. 
 
IP kit 4x dome 4mp HD camerabeveiliging set bevat 4 IP camera's, welke geschikt zijn voor buiten. De camera's zijn HD beeldkwaliteit met Infra rood leds voor een perfect zicht bij duisternis. Deze HD IP cameraset levert haarscherpe beeldkwaliteit. Door de 120dB WDR van de camera heeft deze een zeer goed beeld bij lastige lichtomstandigheden zoals tegenlicht. Ook heeft deze camera minder licht nodig om een helder kleurenbeeld te geven.
De HD recorder is voorzien van 4 PoE poorten waarmee de camera's direct worden gevoed. Alle aangesloten camera's worden automatisch geconfigureerd en zijn direct klaar voor gebruik.

Met de de ingebouwde harddisk (boven selecteren) harddisk kunt u de beelden gedurende enkele weken bewaren alvorens te oudste beelden automatisch worden overschreven. 

De HD recorder is voorzien van een HDMI/VGA uitgang en kan ook zonder tussenkomst van een PC, direct live of opgenomen beelden weergeven middels de gebruiksvriendelijke gebruikersprogramma. U kunt eenvoudig opnemen op basis van beweging of alarm. Terugzoeken is uitermate eenvoudig op basis van een tijdbalk waarin bewegingen geregistreerd worden.
 
De recorder kan stand-alone met een optionele monitor functioneren. Ook is het mogelijk deze NVR op het netwerk of internetrouter aan te sluiten via de LAN poort zodat u met een PC of Laptop/Smartphone de beelden kunt bekijken.

Ook de meegeleverde twee dome camera's zijn binnen deze klasse uitmuntend te noemen. Met de ingebouwde IR-Leds heeft u zowel overdag als 's nachts een perfect beeld. De camera's zijn vandalisme bestendig. Optioneel is een muursteun of plafondmontagebox te krijgen voor de domecamera's.
 
De kit bevat:
  • 1 x HD recorder Dahua NVR4104H-P PoE HD Plug & Play NVR
  • 4 x 4 Megapixel Dahua  IPC-HDBW4433R 3.6mm netwerk dome camera’s voor binnen en buiten
  • 1 x Smartphone App software (iDMSS)
  • 1 x PC software (PSS)
  • Websupport voor Internet Explorer
  • 4 x 20m CAT5 camera connectie kabels 
  • 1 x LAN netwerk kabel 
  • 1 x USB muis 
  • HDMI kabel tbv monitor, 1,5mtr
Aanbevolen beugels PFA137 of PFB203W

Deze Bewakingscamera sets leveren een uitstekende beeldkwaliteit!
Twijfelt u? Bel ons dan overtuigen wij u met onze online demo; 0183 - 513 700
Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden, staat uw wens er niet bij, bel of mail ons dan maken wij voor uw een scherpe offerte!

Heeft u hulp nodig?
Wij hebben uiteraard telefonische support met zeer ervaren monteurs op het gebied van camerabewaking. Bij deze set zit 1 uur hulp binnen 3 maanden na aankoop! Uiteraard bellen wij u terug zodat u niet met hoge telefoonkosten zit!

  

Productreviews Schrijf een review

Nicky | 04 September 2018

goed

Alle foto's