Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Detailhandel

VOOR DE BEVEILIGING VAN KLEINE
COMMERCIËLE BEDRIJVEN

Van de kassa tot het winkelgebied en ingangen: de videosurveillance-oplossingen van Hikvision zorgen in elke situatie voor kraakheldere en gedetailleerde beelden. Dankzij de soepele opnamen met een hoge frame-rate kunnen de oplossingen worden gebruikt om allerlei snelle bewegingen te bewaken, van transacties met contant geld tot diefstallen. Hikvision-systemen hebben een ontmoedigend effect op diefstal, overvallen en vandalisme. Verder leveren ze bruikbaar beeldmateriaal op in geval van juridische geschillen en zijn ze bijzonder effectief bij de strafrechtelijke vervolging van misdadigers. 

 

INFRARODE DAG/NACHT-VIDEOCAMERA: DE IDEALE OPLOSSING VOOR BEVEILIGING BUITEN DE WINKEL

Dag en nacht alles onder controle: Dag/nacht-buitencamera's met Full HD en infraroodverlichting combineren perfecte scherpe beelden met uitzonderlijke prestaties in het donker. Dit maakt ze ideaal voor de controle van buitengebieden zoals etalages en ingangen. De Smart IR-functie regelt het helderheidsniveau voor de effectiefste verlichting van mensen en voorwerpen. Dat maakt dit tot het perfecte instrument voor de detectie van inbraken en vandalisme, zelfs 's nachts. 

 

NETWERKVIDEORECORDERS: VOOR DE VEILIGE OPSLAG EN WEERGAVE VAN BEELDEN

De NVR-videorecorders van Hikvision bieden u verschillende manieren om beelden op te nemen (interne en externe stations, online) en om alle opgenomen materialen op afstand te beheren. Ze bieden u absolute veiligheid in alle omstandigheden. Doordat de beelden worden opgenomen op verschillende ondersteunde apparaten en op locaties die niet toegankelijk zijn voor onbevoegde personen, bieden de NVR's van Hikvision onmisbare bescherming voor opgenomen gegevens: als de NVR wordt gestolen of opgenomen materialen moeten worden overgedragen aan de politie, kan de videosurveillance ononderbroken doorgaan.

 

MEGAPIXELCAMERA'S: HOGE RESOLUTIE VOOR EXTREEM SCHERPE BEELDEN MET EEN UITZONDERLIJKE KWALITEIT

Zonder de juiste surveillanceoplossing kunnen videobeelden echter vrijwel nutteloos zijn. Soms zijn baanbrekende technologie en hoogwaardige, speciaal hiervoor ontwikkelde apparatuur onmisbaar om iemands gezicht duidelijk te onderscheiden of crimineel gedrag te herkennen. De Hikvision-oplossingen met megapixelcamera's, en dan vooral het 360°-beeld van de nieuwe fisheye-camera's, zorgen voor real-time beelden in HD en Full-HD (1920x1080 pixels) met een uitstekende scherpte en framerate, waardoor bewegingen en gedrag in winkels makkelijk kunnen worden gedetecteerd. Deze camera's zijn uitgerust met geavanceerde WDR-technologie om objecten of personen mogelijk te maken, zelfs bij veel tegenlicht. Ze hebben hoge contrastniveaus en een onveranderlijke kleurweergave, waardoor ze uitstekende resultaten bieden in lichte situaties, iets wat met traditionele camera's eigenlijk niet mogelijk is.

 

COMPACTE MEGAPIXEL-VIDEOCAMERA'S: OPTIMALE DISCRETIE BINNEN DE WINKEL

Compacte Full-HD megapixelcamera's zijn high-tech en zeer flexibel, wat ze perfect maakt voor de bewaking van verkoopgebieden en kassa's. Dankzij hun hoge resolutie, WDR- technologie en compacte formaat leveren ze een uitstekende beeldkwaliteit terwijl ze toch bijzonder discreet en esthetisch verantwoord zijn.OPLOSSINGEN BINNEN HANDBEREIK VIA SMARTPHONE EN TABLET

Overal uw totale beveiligingsoplossing binnen handbereik: met de innovatieve gratis iVMS-4500-clientsoftware (voor smartphone en tablet, Android, Windows Phone en iOS) kunt u alles bedienen vanaf uw tablet of smartphone, waar u ook bent.