Kingston 32Gb Micro SD card

Kingston 32Gb Micro SD card. Deze geheugenkaart heeft een grote capaciteit en voldoet aan de SD Association Specification-vereisten waaraan Class 10 moet beantwoorden. De kaart kan perfect gebruikt worden om beelden op te slaan van Hikvision camera'...

Kingston 64Gb Micro SD card

Kingston 64Gb Micro SD card. Deze geheugenkaart heeft een grote capaciteit en voldoet aan de SD Association Specification-vereisten waaraan Class 10 moet beantwoorden. De kaart kan perfect gebruikt worden om beelden op te slaan van Hikvision camera'...

Kingston 128Gb Micro SD card

Kingston 128Gb Micro SD card. Deze geheugenkaart heeft een grote capaciteit en voldoet aan de SD Association Specification-vereisten waaraan Class 10 moet beantwoorden. De kaart kan perfect gebruikt worden om beelden op te slaan van Hikvision camera....

Harddisk SATA 500 Gb

3,5" SATA 500 Gb Harde schijf t.b.v. de opname voor Hikvision en Dahua camerasystemen. Deze harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 500Gb en een intern buffer opslag van 16Mb.

Harddisk SATA 1Tb

3,5" SATA Harde schijf t.b.v. de opname voor Hikvision en Dahua camersystemen. Deze harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 1Tb en een intern buffer opslag van 32Mb.

Harddisk SATA 2Tb

3,5" SATA 2Tb Harde schijf t.b.v. de opname voor Hikvision en Dahua camerasystemen. Deze harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 2Tb en een intern buffer opslag van 32Mb.

Harddisk SATA 3Tb

3,5" SATA 3TB Harde schijf t.b.v. de opname voor Hikvision en Dahua camerasystemen. Deze harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 3Tb en een intern buffer opslag van 32Mb.

Harddisk SATA 4Tb

3,5" SATA 4TB Harde schijf t.b.v. de opname voor Hikvision en Dahua camerasystemen. Deze harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 4Tb en een intern buffer opslag van 32Mb.

Harddisk SATA 6Tb

3,5" SATA 6TB Harde schijf t.b.v. de opname voor Hikvision en Dahua camerasystemen. Deze harde schijf heeft een opslagcapaciteit van 6Tb en een intern buffer opslag van 32Mb.
Incl. btw