Hulp nodig?

Bel met één van onze experts!

+31 (0)85 016 03 16

Dahua camerabewaking

Met een camerasysteem van Dahua wordt uw terrein of bedrijfspand goed bewaakt. AlarmsysteemExpert biedt u een hoogwaardig IP-camerasysteem, ofwel een netwerk camerasysteem. U heeft de keuze uit verschillende camerasets of losse camera’s. Videobewaking bestaat altijd uit een camera en een recorder, die de beelden opslaat.

In ons assortiment treft u vier soorten camerasystemen van Dahua.

  • HD IP Camerabewaking kit
  • HD IP Camera
  • 4K Ultra HD systemen
  • Starlight serie

Behalve een breed aanbod camerasystemen, vindt u in de webshop ook HD recorders en hybride recorders, monitoren, PoE/ Switches, cameramasten en allerlei accessoires om uw camerasysteem helemaal compleet te maken. Wilt u meer weten over de camerabewaking van Dahua? Wij kunnen u er alles over vertellen.

 

HDVCI technologie

Dahua ontwikkelt intelligente beveiligingssystemen. De ontwikkelingen op het gebied van camerasystemen gaan nog steeds door. Camerasystemen worden steeds intelligenter en de opties zijn tegenwoordig al eindeloos. Het bedrijf Dahua heeft zelf de HDCVI technologie bedacht. HDCVI staat voor High Definition Composite Video Interface, wat betekent dat HD videokwaliteit mogelijk is via coax-bekabeling. Ook de ontwikkeling van deze technologie blijft maar doorgaan. Met de 4K ultra HD resolutie is het mogelijk om zowel binnen als buiten zeer scherpe beelden te maken. Deze beelden kunnen worden verstuurd en opgeslagen op een recorder. Er is ook camerabewaking met de mogelijkheid om overal live beelden te kunnen bekijken, waar u ook bent ter wereld.

 

Ons assortiment uitgelicht

Wij hebben diverse camerabeveiliging sets. Deze basis sets bevatten één of meerdere camera’s, welke geschikt zijn voor gebruik binnen en buiten, maar ook een HD recorder, kabels, muis, software en volledige ondersteuning. De Dahua IP HD camerabewaking kits zijn eenvoudig te monteren. 

Bent u een veeleisende gebruiker? De Starlight camera is de perfecte oplossing bij laag licht omstandigheden. Deze camera blijft zonder moeite kleuren weergeven bij enkel straatverlichting zonder dat er enige vorm van ghosting optreed. Ghosting houdt in dat het oude beeld nog een beetje zichtbaar is in het nieuwe beeld. Op het gebied van Dahua Starlight bewakingssystemen bieden wij u diverse soorten. Elke camera heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Wilt u meer weten over dit camerasysteem? Ons enthousiaste team van experts helpt u graag.

 

 

Live beelden bekijken in onze showroom

Alle Dahua videobewaking in de webshop zijn ook aanwezig in de showroom. Via het afspraakformulier plant u heel eenvoudig een afspraak in. Onze beveiligingsexpert heeft op dat moment dan alle tijd om samen te kijken wat de beste beveiligingsoptie voor uw situatie is. U bent van harte welkom in onze locatie in Gorinchem. Hier ziet u het alle camerasystemen live in werking. Uiteraard kunt u ook telefonisch uw vraag stellen via 085-0160316.

 

Installatie van een Dahua camerasysteem

Op het gebied van installeren zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een volledige installatie, gedeeltelijke installatie of zelfmontage. Wanneer u kiest voor een volledige montage, krijgt u na oplevering nog een uitleg over het systeem. Het systeem wordt voor u geïnstalleerd, zodat u zich zelf helemaal geen zorgen hoeft te maken of alles werkt. Uiteraard profiteert u ook van de volledige garantie en support van AlarmsysteemExpert.

Bij een gedeeltelijke montage zorgt u voor de bekabeling en de monter voor de plaatsing van de camera's en de gebruiksinformatie. Als u zelf veel technisch inzicht heeft, zou u zelf de installatie kunnen verzorgen. Een van onze specialisten kan volledige ondersteuning geven of via Teamviewer op afstand helpen. Wilt u graag weten wat de beveiliging u gaat kosten? Vraag dan nu een offerte aan.

 

Dahua producten met hoge kortingen

In onze webwinkel vindt u ook een ‘sale’. Het hele jaar door kunt u hier diverse beveiligingssystemen van Dahua en Hikvision tegen een heel aantrekkelijke prijs bestellen. De korting loopt op tot ongeveer €200. Naast camerabewaking vindt u er ook andere gerelateerde artikelen als een netwerk videorecorders, een mini PTZ dome camera, intercom video en een koolmonoxidemelder.