Bel met één van onze experts!

+31 (0)85-0160316

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Beveiligingscamera monitor

Wanneer je beelden maakt met een beveiligingscamera, is een monitor de beste manier om deze direct te zien. Een professioneel beeldscherm voor uw bewakingssysteem bestelt u eenvoudig via AlarmsysteemExpert. Wilt u de verschillende modellen beveiligingscamera of de monitor eerst van dichtbij bekijken? Dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Gorinchem. Onze deskundige medewerkers kunnen alles vertellen over de producten in ons brede assortiment.

Beveiligingscamera draadloos monitor

Of uw beveiligingscamera nu bedraad of draadloos is, met een monitor houdt u alles scherp in de gaten. Veel moderne HD IP camera’s worden geleverd met software of apps om de beelden overal te kunnen bekijken. Wilt u meer weten over het instellen van de camera’s, HD recorders en monitors? Neem voor deze en al uw vragen contact op met onze klantenservice. Wij kunnen voor u de installatie en onderhoud ook doen. Wij zijn een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, zodat u ook weet dat onze monteurs uw draadloze beveiligingscamera en monitor aanleggen volgens zeer strenge eisen.

Beveiligingscamera monitor kopen

Wilt u voor uw beveiligingscamera een monitor kopen? Dan bent u bij AlarmsysteemExpert aan het juiste adres. Wij hebben alles wat u nodig heeft voor een geavanceerde bewaking. Naast de beeldschermen van Iiyama hebben wij ook camera’s van topmerken als Dahua en Hikvison. U kunt uw beveiligingscamera en monitor kopen in onze showroom in Gorinchem, maar u kunt ook direct online bestellen via onze website. Bovendien kunt u ook eenvoudig een offerte aanvragen. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een aantrekkelijk aanbod. U kunt altijd rekenen op de service en kwaliteit bij AlarmsysteemExpert.